Ερωτοσκόπιο 10/03 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtas-kanones-stereotypa

Ερωτοσκόπιο 10/03 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αρπάξτε τον/τη σύντροφό σας και ξεκινήστε να διασκεδάζετε. Τις επόμενες μέρες κάντε σκοπό της ζωής σας να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε παρέα. Αργότερα μπορείτε να σκεφτείτε τα πιο σοβαρά ζητήματα.

Ωροσκοπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας προτείνει ένα σχέδιο που σας φαίνεται κάπως εξωπραγματικό, μη βιαστείτε να το απορρίψετε. Σήμερα να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες. Που ξέρετε! Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Με τόσες πολλές δραστηριότητες το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να οργανωθείτε. Συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι και θα κάνετε όλα όσα θέλετε και θα έχετε αρκετό χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αφήστε στην άκρη ό,τι σας απασχολεί και περάστε λίγο χρόνο κάνοντας όνειρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα θέλατε περισσότερο από ο,τιδήποτε στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικό είναι.

Ωροσκόπιο Λέων

Το να έχετε τα κότσια να παραδεχτείτε ότι δεν έχετε πάντα δίκιο, θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή. Αν κάνατε κάποια γκάφα, απλά πείτε το. Ο/Η σύντροφός σας θα δείξει κατανόηση και θα το ξεπεράσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όλα είναι κάπως αβέβαια σήμερα, οπότε μην περιμένετε ότι θα καταφέρετε να κάνετε πολλά. Δείτε το ως ευκαιρία απλά να κάτσετε και να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Ο,τιδήποτε σοβαρό μπορεί να περιμένει για κάποια άλλη φορά.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τα σχέδια σας αν χρειαστεί. Απόψε μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε κάτι καινούργιο καθ’ οδόν. Ό,τι και αν συμβεί, αν είστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας θα περάσετε καλά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας με τα κρυφά σας ταλέντα. Μην ντρέπεστε! Αφήστε τους να δουν μια πλευρά σας που δεν έχουν ξαναδεί. Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο θα περάσετε καλά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά μόλις πάρετε μπροστά τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πού να σας συναντήσει και ενημερώστε τους ότι έχετε τόση ενέργεια, που μπορείτε να είστε σε κίνηση όλο το βράδυ.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πιο δυνατή την επαφή σας με τον/την αγαπημένο/η σας αρκεί να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μεταξύ σας. Δοκιμάστε να ανταποκριθείτε στη διάθεση και την ενεργητικότητά του/της και θα είστε στο ίδιο επίπεδο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν τις αλλαγές για εσάς. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και ξεκινήστε μόνοι σας τη διαδικασία. Όταν ο/η σύντροφός σας καταλάβει τι προσπαθείτε να κάνετε να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η εβδομάδα που πέρασε σας έχει αφήσει εξαντλημένους. Σήμερα κάντε κάτι για να κακομάθετε τον εαυτό σας. Αν δείξετε λίγη περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σας θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να ανταποκριθείτε και στις ανάγκες του/της συντρόφου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9