Ερωτοσκόπιο 10/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 10/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είναι σημαντικό να μαρκάρετε το χώρο που σας ανήκει, αλλά επίσης θα πρέπει να ξέρετε πότε να αφήνετε τους άλλους να τον νοικιάζουν και να τον κατέχουν – ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αν ο/η αγαπημένος/η σας σας προσεγγίσει, να είστε δεκτικοί.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Οι οικιακές εργασίες δένουν τα μέλη μιας οικογένειας, οπότε αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι που χρειάζεται φτιάξιμο, ας το πει. Μόλις ξεκινήσετε να κάνετε δουλειές όλοι μαζί, τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα αυξηθούν και θα καταφέρετε να κάνετε ακόμη περισσότερα από όσα πιστεύατε.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν συγκρατείστε και δε μιλάτε, δε σημαίνει ότι είστε δειλοί. Σημαίνει ότι σέβεστε τις ανάγκες του/της αγαπημένου/ης σας. Αισθάνεστε ότι τώρα έχουν ανάγκη από περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα και σαν καλοί και στοργικοί σύντροφοι τους την προσφέρετε.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρεστε περισσότερο για τους άλλους – και αυτό κάτι λέει. Ο/Ηαγαπημένος/η σας λατρεύει αυτή την τρυφερή πλευρά σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι θα τους αφήσετε να σας ανταποδώσουν τη χάρη σύντομα. Και εκείνοι θέλουν να αισθάνονται ότι κάποιος τους έχει ανάγκη.

Ερωτοσκόπιο 10/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Οι αργές και σταθερές κινήσεις θα σας πάνε εκεί που πρέπει, ιδιαίτερα αν δεν αισθάνεστε ακόμη έτοιμοι να περάσετε τη γραμμή τερματισμού. Δεν έχει σημασία σε πόσο χρόνο θα τα καταφέρετε αλλά το αποτέλεσμα. Ζητήστε τη βοήθεια του/της συντρόφου σας αν τη χρειαστείτε.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα γλιτώσετε από μπελάδες, αν κάνετε τον κόπο να σκεφτείτε σοβαρά την κατάσταση πριν. Ευτυχώς, αισθάνεστε αρκετά μεθοδικοί και αξιόπιστοι τώρα, οπότε μπορείτε να συγκρατήσετε τις όποιες παρορμήσεις σας.

Ζώδια Ζυγός

Μια θυελλώδης αστρική ενέργεια προκαλεί συγκρούσεις στη σχέση σας. Ωστόσο, ένας καβγάς μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα του πάθους μεταξύ σας. Απολαύστε την ένταση καθώς διασταυρώνετε τις απόψεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Είναι σημαντικό να ξέρετε που βρίσκεστε, αλλά δε θέλετε να μένετε προσκολλημένοι κάπου. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να είστε γρήγοροι στα πόδια και έτοιμοι στην καρδιά. Κάποιες αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας (πάντα έτσι δε συμβαίνει; ) οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Ζώδια Τοξότης

Εσείς θέλετε ο/η αγαπημένος/η σας να κάνει κάτι αλλά εκείνοι θέλουν να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ποιος έχει δίκιο; Και το πιο σημαντικό, γιατί ζητάτε από τον/την αγαπημένο/η σας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας;

Ζώδια Αιγόκερως

Ώρα για δουλειά. Ωστόσο, μην το παρακάνετε – να θυμάστε, αυτό το άτομο είναι ο σύντροφός σας όχι ο συνεργάτης σας. Αντιμετωπίστε ό,τι πρέπει, αλλά διασκεδάστε και λίγο, εντάξει;

zwdia-66

Ερωτοσκόπιο 10/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Όπως και ένας ενοχλητικός επισκέπτης, τα καθήκοντα πάντα συσσωρεύονται την ώρα που είστε απασχολημένοι με κάτι άλλο. Ευτυχώς, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια που χρειάζεται για τη διεκπεραίωσή τους και να τα μοιραστείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Σας αρέσουν τα πράγματα ως έχουν. Ή είχαν. Μια στιγμή! Υπάρχει κάποιο μπέρδεμα – τι πήγαινε καλά και τι όχι; Μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία από το μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75