Ερωτοσκόπιο 10/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Ερωτοσκόπιο 10/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Σήμερα βρείτε χρόνο για να τακτοποιήσετε όλα αυτά τα καθήκοντα που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και αναβάλλατε συνεχώς. Όταν αποδεχτείτε την πρόκληση, να είστε βέβαιοι ότι θα εμφανιστεί και η λύση. Είναι επίσης πιθανό ότι κάποιος φίλος θα σας δώσει ένα αναπάντεχο στοιχείο που θα σας βοηθήσει.

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχει περίπτωση να κρατιέστε και να μη λέτε αυτό που θέλετε από φόβο μην απογοητεύσετε τον/τη σύντροφό σας; Η αλήθεια γίνεται προβληματική μόνο όταν την κρύβετε. Ήρθε η ώρα να φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Φροντίστε τον εαυτό σας όπως θα φροντίζατε έναν παλιό και αγαπημένο σας φίλο. Το να έχετε τον/τη σύντροφό σας στο πλευρό σας σας βοηθάει, αλλά αν σήμερα είστε μόνοι σας, φερθείτε εσείς όμορφα στον εαυτό σας. Δεν θα έκανε κακό ένα ωραίο και χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

zodia-taro-45

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο χαλαρή στάση στη σχέση σας και μπορεί να δείτε πρόοδο (για να μην αναφέρουμε ότι θα διασκεδάσετε και περισσότερο). Η ανταμοιβή μπορεί να μην είναι άμεση αλλά θα υπάρξει.

Ερωτοσκόπιο 10/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia-768

Ζώδια Λέων

Καμιά φορά βρίσκεστε σε περίεργη διάθεση. Το πρόβλημα είναι ότι νιώθετε ότι δε δικαιούστε ένα ρεπό – ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα όταν αισθάνεστε ότι το χρειάζεστε.

Ζώδια Παρθένος

Η αγάπη για τον εαυτό σας είναι η βάση για να έχετε μια καλή σχέση. Οπότε γιατί αισθάνεστε ότι το να προβάλλετε τις ανάγκες σας στον/στην σύντροφό σας και το να λύνετε τα δικά τους προβλήματα σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει; Φτιάξτε το μέσα σας πριν προσπαθήσετε να διορθώσετε τη μεταξύ σας σχέση.

Ζώδια Ζυγός

Ξέρετε τον τρόπο για να φέρετε μαζί δυο οικογένειες. Η γιαγιά σας λατρεύει το γκολφ ενώ ο/η σύντροφός σας το σιχαίνεται. Με κάποιο τρόπο όμως ανακαλύπτετε ότι και στους δύο αρέσει το βελονάκι. Είστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Αρκετά με αυτή τη θλιμμένη στάση. Κάντε κάτι απολαυστικό για τον εαυτό σας – είστε ελεύθεροι να το παρακάνετε. Προγραμματίστε κάτι όμορφο για εσάς και τον/τη σύντροφο σας. Κρατήστε εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση, πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα ή παίξτε επιτραπέζια.

Ζώδια Τοξότης

Πώς στο καλό τους ήρθε ότι θα σας άρεσε να κάνετε κάτι τέτοιο; Ωστόσο, περιμένετε ένα λεπτό πριν απορρίψετε εντελώς αυτή την ιδέα. Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις επιθυμίες σας, θα δείτε ότι είστε πιο πρόθυμοι από ότι νομίζετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Δε χρειάζεται να μοιράζεστε κάθε συναίσθημα σας με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά θα πρέπει να το αναγνωρίζετε. Κάτι τέτοιο μπορεί να χρειάζεται τεράστιο ψυχικό σθένος από τη μεριά σας αλλά έχετε ό,τι χρειάζεται για να το διαχειριστείτε.

chartomanteia-44

Ερωτοσκόπιο 10/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Το να μπερδεύεστε και να αγχώνεστε είναι ένας σίγουρος τρόπος για να οξύνετε την κατάσταση. Μιλήστε ήρεμα και με ειλικρίνεια με τον/την αγαπημένο/η σας για τα συναισθήματα σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σας συμπαρασταθούν ό,τι και αν συμβαίνει.

Ζώδια Ιχθύες

Κάθε σχέση έρχεται αντιμέτωπη με κάθε είδους συναισθήματα, τόσο μεγάλα όσο και μικρά. Το κλειδί είναι να τα αντιμετωπίζετε ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Αυτή η σοφία θα βοηθήσει και τους δυο σας να διαχειριστείτε σχεδόν ο,τιδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66