Ερωτοσκόπιο 11/02 Δευτέρα ωροσκόπιο

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο 11/02 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει με μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Χρησιμοποιήστε λίγη από αυτή για να ανεβάσετε τη διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας αν σας φαίνεται κάπως πεσμένη.

Μπορείτε να τους φτιάξετε τη μέρα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Προσκαλέστε μερικούς φίλους σας να κάνουν παρέα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Το να είστε μέρος μιας ομάδας θα σας αναζωογονήσει και θα σας βοηθήσει να αφήσετε όλο το άγχος της εβδομάδας πίσω.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια, οπότε αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη φορά. Επικεντρωθείτε στο πώς θα ζήσετε τη στιγμή περνώντας καλά με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε τον/τη σύντροφό σας τι θέλει να κάνει απόψε. Η διαίσθησή σας είναι τόσο δυνατή που το ξέρετε ήδη! Δεν παίρνετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν τους ζητήσετε κάποια στοιχεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Σχεδιάστε ένα ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας που θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Μια επίσκεψη σε μια γκαλερί τέχνης θα σας δώσει πολλά θέματα συζήτησης για αργότερα. Μπορείτε ακόμη και να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι μαζί.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Σήμερα μην προσπαθήσετε να πιέσετε τον/τη σύντροφό σας να κινηθεί με τους ρυθμούς σας. Ξεπεράστε την ιδέα ότι πρέπει να είστε συγχρονισμένοι όλη την ώρα και απλώς περάστε τη μέρα σας όπως εσείς επιθυμείτε. Θα σας προλάβουν αργότερα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, αλλά αν βάλετε το κεφάλι κάτω και προσπαθήσετε, θα τα καταφέρετε. Απόψε θα είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, οπότε κάντε από τώρα μερικά σχέδια διασκέδασης.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να βρείτε νέες ιδέες για το βραδινό σας ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν πάντα πηγαίνετε για δείπνο και μια ταινία, αλλάξτε λίγο τη ρουτίνα σας. Ο/Η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί με την έκπληξη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μόλις ξεκινήσετε, θα καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα.  Ίσως να μπορείτε να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να διεκπεραιώσει κάποια πράγματα από τη λίστα των υποχρεώσεων του/της. Απολαύστε την αίσθηση της επιτυχίας!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ένα ασυνήθιστο πρόβλημα απαιτεί μια ασυνήθιστη λύση. Η γρήγορη σκέψη σας σώζει την κατάσταση και σας επιτρέπει να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας απόψε.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα μείνετε εντός προϋπολογισμού και αντισταθείτε στον πειρασμό να αγοράσετε ό, τι βάζετε στο μάτι. Αντί της άμεσης ικανοποίησης, σκεφτείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχετε θέσει με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μετά από μια έντονη εβδομάδα, αξίζετε λίγη περιποίηση. Ένα χαλαρωτικό μασάζ θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας προετοιμάσει για άλλη μια δύσκολη εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11