Ερωτοσκόπιο 11/03 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-14414

Ερωτοσκόπιο 11/03 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αγκαλιάστε σφιχτά τον/την αγαπημένο/η σας και αρχίστε να γιορτάζετε. Έχετε θέσει τις βάσεις για κάποια θαυμάσια πράγματα και τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για το πού θέλετε να είστε σήμερα: κουλουριασμένοι στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας, μακριά από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Κατεβάστε τα τηλέφωνα, κλειδώστε τις πόρτες και παραγγείλετε απέξω. Περάστε όλη τη μέρα αφιερώνοντας χρόνο μόνο ο ένας στον άλλον.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα προσκαλέστε τους φίλους σας για ένα αυτοσχέδιο γεύμα. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας αισθάνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και έτοιμοι για διασκέδαση και θέλετε να το μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αν σήμερα έχετε όρεξη για μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι, κάντε ακριβώς αυτό. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από την αγαπημένη σας ταινία, ένα μπολ φρεσκοψημένο ποπ κορν και τον/την αγαπημένο/η σας δίπλα σας. Σωστά; Σωστά.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τις αλλαγές που κάνατε πρόσφατα και πώς αυτές επηρέασαν εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Ήταν όλα σωστά; Αν κάνατε κάποιες αλλαγές μόνο και μόνο για τις κάνετε, ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τα πράγματα.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Πώς πάνε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας; Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε τυχόν ζητήματα που ανέκυψαν πρόσφατα, να τα αναλύσετε και να τα επιλύσετε μια και καλή.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ανεξάρτητα από το τι θα σας φέρει η μέρα σήμερα, βεβαιωθείτε ότι το βράδυ θα είναι αφιερωμένο σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Συζητήστε για τα κοινά σας σχέδια, μοιραστείτε τους στόχους σας και δεθείτε περισσότερο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη χημεία που έχετε μεταξύ σας εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας. Διασκεδάστε παρέα σήμερα – πηγαίνετε για μια μεγάλη βόλτα, χαλαρώστε σε ένα ωραίο καφέ και δείτε μια ρομαντική ταινία στο σινεμά. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ανυπομονείτε να ζήσετε περιπέτειες τους επόμενους μήνες. Μπείτε σιγά-σιγά στο κλίμα δοκιμάζοντας σήμερα κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε επανεξετάσει τα σχέδια και τους στόχους σας; Όπως ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, έτσι και τα σχέδια σε μια σχέση επωφελούνται από την τακτική και ειλικρινή αξιολόγηση. Ρίξτε μια ματιά στο πού βρίσκεστε σε σχέση με τους στόχους σας και σκεφτείτε αν πρέπει να αλλάξετε κάτι.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Έχετε αστείρευτη ενέργεια σήμερα, οπότε φτιάξτε τον εξοπλισμό της αναρρίχησης ή φορτώστε το καγιάκ στο αυτοκίνητο και ξεκινήστε για μια περιπέτεια στη φύση. Ο/Η σύντροφός σας θα σας ακολουθήσει όπου και αν πάτε, οπότε απολαύστε αυτό που σας επιφυλάσσει η μέρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ζητήστε από κάποιον να σας τσιμπήσει. Μάλλον ονειρεύεστε, έτσι; Η σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας είναι καλύτερη από ποτέ και δεν μπορείτε να πιστέψετε τόση ευτυχία. Πιστέψτε το – τα πράγματα από εδώ και πέρα θα γίνονται όλο και καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy