Ερωτοσκόπιο 11/09 Τρίτη ωροσκόπιο

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο 11/09 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας και ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε μερικούς καινούργιους. Εξάλλου, επειδή εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας γνωρίζετε τόσο καλά ο ένας τον άλλον, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να εφησυχάζετε. Κρατηθείτε σε εγρήγορση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Λίγοι άνθρωποι ξέρουν πώς να ακούν τους άλλους, αλλά εσείς έχετε τον τρόπο σας. Κατά τη διάρκεια του πρωινού μιλάτε συνεχώς. Αργότερα, όταν ο/η σύντροφός σας έχει πραγματικά να μοιραστεί κάτι μαζί σας ξέρετε να τους ακούτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Θυμάστε πώς να φλερτάρετε; Αρχίστε να το εξασκείτε με μερικά άτομα για πλάκα και σοβαρευτείτε όταν επιστρέψετε σπίτι στον/στη σύντροφο σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας από το να ξαναθυμηθείτε τα παλιά.

Ζώδια Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας πραγματικά δεν το κατάλαβε από την αρχή, αλλά τώρα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Προσπαθήστε να μην πείτε «στα έλεγα εγώ». Πραγματικά, δε χρειάζεται. Καταλαβαίνουν από μόνοι τους ότι ήσασταν στο σωστό δρόμο από την αρχή, οπότε μην το παίζετε έξυπνοι!

Ερωτοσκόπιο 11/09 Τρίτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Νωρίς σήμερα εσείς και ο/η σύντροφός σας δε σταματάτε να μιλάτε ο ένας στον άλλον αλλά αργότερα μέσα στη μέρα τα πράγματα είναι πολύ πιο ήσυχα. Αρχικά, όλη αυτή η αντίθεση σας ανησυχεί αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απολαύστε την ηρεμία.

Ζώδια Παρθένος

Το να προσπαθείτε να μαντέψετε αυτό που σκέφτεται ο/η σύντροφός σας είναι σαν να πάτε γυρεύοντας για μπελάδες. Αν θέλετε να ξέρετε, ρωτήστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι θέλετε να μάθετε. Μερικές φορές η περιέργεια πληρώνεται πολύ ακριβά.

Ζώδια Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος σας αποτελεί αναμφίβολα μια ευλογία στη ζωή σας αλλά μερικές φορές σας προκαλούν απίστευτη σύγχυση. Αφήστε τα πράγματα ως έχουν τώρα. Κάποια από αυτές τις παρεκκλίσεις μπορεί να αποδειχθεί μια αναπάντεχη ευλογία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Εξερευνήστε τους ορίζοντές σας. Βρείτε κάτι καινούργιο για να ερεθίσετε την καρδιά και το μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρύνετε τους ορίζοντες στη ζωή και τη σχέση σας. Ξεκινήστε με κάτι μικρό και απλό. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Ζώδια Τοξότης

Και οι δύο αισθάνεστε λαμπεροί και κοινωνικοί και παράλληλα προσγειωμένοι και αισθησιακοί – όλα ταυτόχρονα. Πώς μπορείτε να ικανοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο όλες σας τις επιθυμίες; Γιατί να μη διασκεδάσετε στο σπίτι; Με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσετε και θα κάνετε γνωριμίες με μια κίνηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Εσείς ελαφρόμυαλοι; Καταφέρνετε να εκπλήξετε τον/την αγαπημένο/η σας όσο και τον εαυτό σας με τα ανούσια σχόλια που βγαίνουν από το στόμα σας! Αργότερα μέσα στη μέρα, επικεντρώνετε και πάλι την προσοχή σας στη σχέση σας.

zwdia-66

Ερωτοσκόπιο 11/09 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Μπορείτε να το προσεγγίσετε όπως ένα σμήνος πυγολαμπίδες ή σαν μια αστραπή. Όπως και να έχει θα πρέπει να διαφωτίσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τον/τη σύντροφό σας για την κατάσταση. Η μέθοδος που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Το να πείτε τι έχετε στο μυαλό σας δεν είναι και πολύ εύκολο αν δεν είστε και πολύ σίγουροι για το τι υπάρχει πραγματικά στο μυαλό σας – απλά ξέρετε ότι κάτι σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, πείτε το ακριβώς έτσι. Δε χρειάζεται να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera