Ερωτοσκόπιο 11/12 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο 11/12 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μερικές φορές δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει με τον/τη σύντροφό σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Δώστε τους λίγο χρόνο. Η κατάσταση θα εξελιχθεί και θα αλλάξει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μήπως εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε πολύ μεγάλοι πια για μια παλιά ρουτίνα; Αν αυτό συμβαίνει, ίσως θα πρέπει να την ξεπεράσετε. Μήπως ήρθε η ώρα για εσάς τους δύο να αναγνωρίσετε πόσο πολύ έχετε αλλάξει και τι συνεπάγονται αυτές οι εξελίξεις;

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Γιατί πιστεύετε ότι αν κάνετε τα πράγματα που απεχθάνεστε θα ανταμειφθείτε με κάποιο τρόπο; (και δε μιλάμε για αυτά που πρέπει να κάνετε αλλά για αυτά που αναγκάζετε εσείς οι ίδιοι τους εαυτούς σας να κάνετε). Ίσως ήρθε η ώρα για εσάς τους δύο να ξαναδείτε τις προτεραιότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας δε χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό. Αν κάτι λειτουργεί για κάποιο άλλο ζευγάρι και νομίζετε ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στη δική σας περίπτωση, προχωρήστε και δανειστείτε το. Φυλάξτε την ενέργεια σας για άλλα πράγματα.

Ωροσκόπιο Λέων

Η σχέση σας είναι σταθερή – ξέρετε ότι θα είστε μαζί στα καλά και στα άσχημα. Έχετε ήδη περάσει αρκετές δυσκολίες μαζί, οπότε απολαύστε αυτή την ήρεμη και ειρηνική περίοδο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα πρέπει να βάλετε γρήγορα το μυαλό σας να δουλέψει για να επιλύσετε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει. Ευτυχώς, εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε εξπέρ στο να χειρίζεστε καταστάσεις σαν αυτή. Μόλις καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα πράγματα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ανταμείψτε τον εαυτό σας με κάτι υπέροχο.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν μπορείτε απαραίτητα να αλλάξετε τα συναισθήματα σας για αυτή την κατάσταση αλλά μπορείτε να ελέγξετε τις ενέργειες που θα κάνετε στη συνέχεια. Μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά τα δυο και πολύ σύντομα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα βρείτε την καλύτερη λύση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αυτή η λεγόμενη τύχη είναι το αποτέλεσμα της πίστης και της επιμονής και των δυο σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας λαμβάνετε τα καλύτερα τώρα. Χρησιμοποιήστε αυτή την εύνοια της τύχης για να θέσετε τις βάσεις για το μέλλον.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ψάξτε τρόπους ώστε να δώσετε συμβουλές με έμμεσο τρόπο παρά με μια άμεση συζήτηση. Είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, αλλά μπορείτε να το κάνετε. Για να σας δώσουμε ένα στοιχείο: μπορείτε να δώσετε πρώτοι το καλό παράδειγμα αντί να πείτε στον/στη σύντροφό σας κατευθείαν αυτό που σκέφτεστε.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μήπως είστε τόσο αυστηροί με τον/τη σύντροφό σας επειδή είστε συνεχώς αυστηροί και με τον εαυτό σας; Μάθετε να συγχωρείτε τον εαυτό σας για τις ανθρώπινες αδυναμίες σας – αντ’ αυτού θα έπρεπε να τις σέβεστε και να χαίρεστε για αυτές. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε και τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά μια κατάσταση, ειδικά επειδή πρέπει να πάρετε αποφάσεις για δύο. Όσο περισσότερο το παλεύετε τόσο περισσότερο δυσκολεύει η κατάσταση. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και μετά κάντε την επιλογή σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι ώρα για δουλειά. Έχετε ένα πρόγραμμα και ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να διαγράφετε πράγματα από τη λίστα σας. Ο/Η σύντροφός σας αναρωτιέται πού βρήκατε τόσο αποφασιστικότητα αλλά δεν μπορεί να πει ότι δεν του/της αρέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia