Ερωτοσκόπιο 12/02 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

Ερωτοσκόπιο 12/02 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα μην πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση αν δεν έχετε πρώτα όλα τα γεγονότα. Για τις επόμενες μέρες μπορεί το μόνο που θα θέλετε να κάνετε να είναι να κρατήσετε σφιχτά τον/την αγαπημένο/η σας και να χαλαρώσετε.

Θα ξέρετε πότε πρέπει να κάνετε την επόμενη κίνηση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μήπως υπάρχει κάτι έξαλλο που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας; Μην περιμένετε άλλο – πείτε τους τι έχετε κατά νου και κάντε την αποψινή βραδιά πραγματικά ξεχωριστή.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δείξτε πόσο αγαπάτε τον/τη σύντροφό σας χρησιμοποιώντας μια δημιουργική προσέγγιση σήμερα. Γνωρίζετε ήδη πώς να τον/την ευχαριστήσετε, οπότε τώρα προσπαθήστε να κάνετε μερικές αλλαγές. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή θα προσελκύσει την προσοχή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα να περιμένετε ότι θα περάσετε υπέροχα με τον/την αγαπημένο/η σας και δεν θα απογοητευτείτε. Οι δυο σας είστε απόλυτα συντονισμένοι μεταξύ σας – και αυτό ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Εάν αισθάνεστε ότι παίρνετε ανάμεικτα μηνύματα από τον/την αγαπημένο σας σήμερα, ακολουθήστε την καρδιά σας και όχι τη λογική σας.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Αν ρωτήσετε τον/την αγαπημένο/η σας για το ποια είναι η γνώμη του/της, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ακούσετε αυτό που θα πουν! Να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τις προτάσεις τους. Είναι καλό για τη σχέση σας να κάνετε αλλαγές.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ενώ ο κόσμος έξω περιστρέφεται γύρω σας, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να μείνετε ο ένας δίπλα στον άλλον και να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό χώρο μόνο για εσάς τους δύο. Επικεντρωθείτε αποκλειστικά ο ένας στον άλλον και θα φτάσετε σε νέα επίπεδα οικειότητας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αφεθείτε στη δημιουργική σας πλευρά και βάλτε λίγη φαντασία στην σχέση σας. Ενθαρρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας να μοιραστεί μαζί σας τις επιθυμίες του/της και στη συνέχεια προσπαθήστε να τις κάνετε πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κρατήστε χαλαρές τις στιγμές που θα περάσετε σήμερα με τον/την αγαπημένο/η σας. Η συμβίωση με τον/τη σύντροφό σας θα πρέπει να είναι διασκεδαστική! Τα πειράγματα και το φλερτ θα σας οδηγήσουν σε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχάσετε.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε στον/στην αγαπημένο/η σας. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε τις σωστές λέξεις, η γλώσσα του σώματός σας θα μπορέσει να περάσει το μήνυμα που θέλετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην εκπλαγείτε σήμερα αν τα σχέδιά σας για να είστε παραγωγικοί εκτροχιαστούν. Μπορεί να βρεθείτε να ενδιαφέρεστε περισσότερο στο πώς θα περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας παρά για να τακτοποιήσετε πιο πρακτικά ζητήματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν θέλατε να πειραματιστείτε στην κρεβατοκάμαρα με τον/την αγαπημένο/η σας, σήμερα είναι η πιο ιδανική μέρα. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη και έχετε άφθονη ενέργεια. Τολμήστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra