Ερωτοσκόπιο 12/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο 12/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Να είστε σε εγρήγορση – μια ευκαιρία πρόκειται να εμφανιστεί στη μέση μιας τρελής κατάστασης, αλλά εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας πρέπει να την αρπάξετε γρήγορα. Αυτή η μοναδική ευκαιρία μπορεί να απαιτεί όλους τους πόρους σας, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Συνήθως δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας έχει κάτι ευχάριστο για εσάς. Αυτό μπορεί να αλλάξει τη στάση σας απέναντι στο απροσδόκητο. (Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει όσο χρόνο χρειάζεστε για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας έφεραν).

Ζώδια Δίδυμοι

Ξέρετε ότι έχετε γίνει πολύ πιο σοφοί όταν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την απογοήτευση που αισθάνεστε εξαιτίας του/της αγαπημένου/ης σας, κάνοντας περισσότερη υπομονή. Αν πιέσετε με το ζόρι να γίνει κάτι,το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο. Πάρτε τα πράγματα πιο χαλαρά.

Ζώδια Καρκίνος

Η καθημερινή σας ρουτίνα γίνεται όλο και πιο …. ρουτίνα. Εσείς οι δύο έχετε ανάγκη από μια νέα έμπνευση. Καθίστε και σκεφτείτε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας. Πηγαίνετε σε ένα καινούργιο μέρος που θα σας συναρπάσει.

Ερωτοσκόπιο 12/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Tα πράγματα έχουν έρθει λίγο τα πάνω-κάτω αλλά αν είστε πρόθυμοι να αφήσετε την κατάσταση να εξελιχθεί, εσείς και ο/η σύντροφός σας θα είστε μια χαρά. Όλα έχουν έρθει ανάποδα αλλά ακόμη κι αυτό μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη!

Ζώδια Παρθένος

Χρησιμοποιήστε κάποιο πρόσφατο δράμα στη σχέση σας σαν έμπνευση. Δεν θέλατε πάντα να γράψετε ένα μυθιστόρημα, να αρχίσετε το τραγούδι ή τον χορό; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε γεγονότα της πραγματικής ζωής και τη φαντασία σας.

Ζώδια Ζυγός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να ελέγξετε διπλά τυχόν συμφωνίες, οδηγίες ή σχέδια για κοινωνικές εκδηλώσεις. Το σύμπαν αρέσκεται καμιά φορά να κάνει χαλάστρα σε περιόδους όπως αυτή, για αυτό θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση.

taro-zodia-098

Ερωτοσκόπιο 12/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Σκορπιός

Απ’ έξω φαίνεστε γεμάτοι θάρρος, αλλά μέσα σας έχετε μερικούς (ή περισσότερους) ενδοιασμούς για το πώς θα τακτοποιήσετε αυτό το καθήκον. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε να κάνετε κάτι αν δεν αισθάνεστε ακόμη έτοιμοι.

Ζώδια Τοξότης

Το να προσπαθείτε να καταλάβετε τι θα γίνει στη συνέχεια μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα. Έτσι, παρόλο που αισθάνεστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προχωρήσετε, δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για να βολιδοσκοπήσει όλες τις πιθανότητες, εντάξει;

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Όταν ο/η σύντροφός σας λειτουργεί σαν ο/η προσωπικός/ή σας θαυμαστής/θαυμάστρια, αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Πιστέψτε στον εαυτό σας όσο και εκείνοι καικανείς δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.

Ζώδια Υδροχόος

Το να είστε σε μια σχέση περιλαμβάνει και μερικά συναισθηματικά ρίσκα. Εσείς είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται; Το πιθανότερο είναι ότι θα προκύψουν αρκετά εμπόδια και λάθη- καθώς και ευφορίακαι ικανοποίηση.

Ζώδια Ιχθύες

Τώρα έχετε τις απαντήσεις, αλλά ποιες ακριβώς ήταν οι ερωτήσεις; Αυτό είναι το αστείο με τις σχέσεις – πάνω που παίρνετε αυτό που νομίζατε ότι θέλετε, αποδεικνύεται ότι χρειάζεστε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia