Ερωτοσκόπιο 12/12 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο 12/12 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το να τα καταφέρνετε είναι μια χαρά αλλά το να προχωράτε μπροστά είναι ακόμη καλύτερο.

Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας τώρα, οπότε αρπάξτε τον/τη σύντροφό σας και αρχίστε να κάνετε μεγάλα σχέδια ή να συζητάτε σοβαρά για θέματα που αξίζουν την προσοχή σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ενδόμυχα, θέλετε να ξέρετε γιατί μπαίνετε σε τόσο κόπο. Η απάντηση είναι επειδή το αξίζετε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας! Και αν δεν μπείτε εσείς στον κόπο να το πιστέψετε ποιος θα το κάνει;

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όταν εσείς και ο/η σύντροφός σας κάνετε σχέδια, βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί τα πάντα από πριν ώστε όταν έρθει η ώρα να κάνετε το πρώτο βήμα να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Λίγη προετοιμασία θα σας πάει πολύ μακριά, ιδιαίτερα αν έχετε συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι εύκολο να πέσετε στη συνήθεια του να σημειώνετε ο ένας τα σωστά και τα λάθη του άλλου, αλλά κάποιες φορές μαζί με τα καλά θα πρέπει να ανεχθείτε και τα άσχημα. Θα σας βοηθήσει το να συνειδητοποιήσετε ότι μερικές φορές αυτό που θεωρείτε κακό κρύβει μέσα του μια δόση καλού.

Ωροσκόπιο Λέων

Πόσο καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είπατε πόσο εκτιμάτε ο ένας τον άλλον; Κρύψτε ένα γλυκό σημείωμα στη τσάντα του γυμναστηρίου τους. Στείλτε τους ένα μήνυμα όσο βρίσκονται σε μια επαγγελματική συνάντηση. Κάντε τους να χαμογελάσουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μερικές φορές ειλικρινά πιστεύετε ότι δεν παίρνετε όση προσοχή αξίζετε σε αυτή τη σχέση. Αν όμως επανεξετάσετε τα γεγονότα με μια νέα ματιά, πόσο σίγουροι είστε ότι αυτό ανταποκρίνεται στην αλήθεια; Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μόνο και μόνο επειδή ο/η σύντροφός σας ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει δε σημαίνει ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δώστε περιθώριο λίγες μέρες στον εαυτό σας για να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Η οξυδέρκειά σας θα είναι πιο ξεκάθαρη τότε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Καλλιεργήστε το πνεύμα σας και θα δείτε ότι θα επωφεληθεί και η καρδιά σας. Μάλιστα, καλό θα ήταν να προσκαλέστε και τον/τη σύντροφό σας σε αυτό το ταξίδι. Εξάλλου, όλες αυτές οι συζητήσεις περί του ότι ο εγκέφαλος είναι η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη δεν είναι μόνο κλισέ.

prodosia

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η δουλειά σας μπορεί να κρύβει κάποια ταξιδιωτικά σχέδια για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να είστε μαζί σωματικά, κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος πνευματικά. Εξάλλου για κάτι τέτοιες περιπτώσεις εφευρέθηκαν τα τηλέφωνα και τα e-mail.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Λίγη πνευματική διέγερση θα βοηθήσει εσάς και τον/τη σύντροφό σας να ξαναβρείτε τον εαυτό σας μέσα σε αυτή τη σχέση. Πηγαίνετε σε ένα μουσείο. Εξερευνήστε μια τοπική γκαλερί τέχνης. Διαβάστε ένα βιβλίο και συζητήστε το μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Προσπαθήστε να ξυπνάτε κάθε μέρα με χαμόγελο. Θα δείτε πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει σε όλες σας τις αλληλεπιδράσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα θα πρέπει να παραμείνετε και οι δύο προσγειωμένοι, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι πετάτε στα σύννεφα. Αν καταφέρετε να κρατήσετε την ισορροπία σας θα μπορέσετε να εργαστείτε απερίσπαστα για την εκπλήρωση των στόχων σας και την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot