Ερωτοσκόπιο 13/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο 13/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Όταν μοιράζεστε τις ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας με ενθουσιώδη τρόπο, δεν μπορούν παρά να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό σας. Ενημερώστε τους για το τελευταίο σας σχέδιο, και βασιστείτε σε αυτούς ότι θα σας ακολουθήσουν.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Αν σήμερα έχετε ακεφιές, μην ανησυχείτε. Μπαίνετε σε μια μεταβατική φάση, και αυτό μπορεί να σημαίνει και κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας. Κάντε υπομονή μέχρι να τελειώσει – σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα είναι καλύτερα από ποτέ.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην περιμένετε να μαντέψει ο/η αγαπημένος/η σας τις κρυφές σας επιθυμίες. Αν θέλετε να τις κάνετε πραγματικότητα, θα πρέπει να τους τις πείτε! Μην ανησυχείτε. Θα είναι εξίσου ρομαντικό αν ξέρουν τι πραγματικά θέλετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως ευέξαπτοι αλλά μην υποκύψετε στον πειρασμό να ξεσπάσετε στον/στη σύντροφό σας. Αν τελικά πείτε κάτι που δεν το εννοούσατε, ζητήστε συγνώμη μέσα από την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Όταν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε μαζί περνάτε καλά. Μόνο και μόνο επειδή σήμερα θα πρέπει να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές μέσα στο σπίτι δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το διασκεδάσετε. Βάλτε λίγη μουσική και μετατρέψτε τις αγγαρείες σε διασκέδαση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όλοι περνάνε δύσκολες στιγμές. Ο τρόπος που τις αντιμετωπίζετε είναι που κάνει τη διαφορά. Η προθυμία σας να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει σημαίνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύψει στο δρόμο σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με τον/την αγαπημένο/η σας, επικεντρωθείτε στο πώς θα ολοκληρώσετε όσα έχετε ήδη ξεκινήσει. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε για το τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια και να αρχίσετε να ενθουσιάζεστε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε κάποια πράγματα τα οποία θα θέλατε να βιώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Καμιά ιδέα δεν είναι εξωφρενική, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Στη συνέχεια έρχεται το πιο διασκεδαστικό κομμάτι – η πραγματοποίησή τους!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο ερωτευμένοι είστε ακόμη μαζί τους, φλερτάροντάς τους. Φτιάξτε μια χαλαρή και σέξι ατμόσφαιρα και βάλτε σκοπό να περάσετε καλά.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι πιο σημαντικά για εσάς από τον ενθουσιασμό. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο ικανοποιημένοι είστε με τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Υπάρχει αρκετός χρόνος για αλλαγές αργότερα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα βγείτε μπροστά και αναλάβετε τα ηνία. Στη δουλειά σας θα τους εκπλήξετε με τις ικανότητές σας. Και ο/η αγαπημένος/η σας θα απολαύσει τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε απόψε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βρείτε έναν τρόπο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σήμερα και θα μπορέσετε να επιτύχετε ο,τιδήποτε. Προσφερθείτε να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας με κάτι που πρέπει να κάνουν. Θα καταφέρετε να τελειώσετε πιο γρήγορα και θα σας μείνει και χρόνος για διασκέδαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9