Ερωτοσκόπιο 13/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 13/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μοιράζεται ένα ζευγάρι είναι η σιωπή. Και το άλλο όμορφο πράγμα που μπορείτε να μοιραστείτε είναι μια συναρπαστική συζήτηση. Το δεύτερο είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Ξεκινήστε το διάλογο!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο, δεν είναι γεγονός αλλά φήμη. Οπότε σταματήστε να αναπαράγετε αυτό το κουτσομπολιό ακόμη και στον/στη σύντροφό σας. Αυτό ισχύει διπλά αν πρόκειται για κάτι που σας εμπιστεύτηκε κάποιος φίλος – και ναι, μετράει και ο/η αγαπημένος/η σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Θέλετε να σας σέβονται στο περιβάλλον εργασίας σας αλλά δε χρειάζεται και να σας αγαπάνε. Ωστόσο, στο σπίτι σας θέλετε και τα δύο τόσο από τον/τη σύντροφό σας όσο και από τον εαυτό σας. Είναι λεπτές οι ισορροπίες, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ζώδια Καρκίνος

Λέτε αυτό που εννοείτε. Ή εννοείτε αυτό που λέτε; Η επικοινωνία σας είναι γρήγορη και ξέφρενη αλλά όχι ιδιαίτερα ξεκάθαρη αυτή τη χρονική στιγμή. Μείνετε καλύτερα στη γλώσσα του σώματος, καθώς σε αυτή συνεννοείστε τέλεια εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας!

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Το να πηγαινοέρχεστε από τη μια συζήτηση στην άλλη σας κρατάει σε εγρήγορση σήμερα. Ευτυχώς και ο/η σύντροφός σας κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Είτε πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο μεταξύ σας είτε μιλάτε με καινούργια άτομα, η μέρα σας είναι συναρπαστική.

Ζώδια Παρθένος

Η συζήτηση μεταξύ σας είναι χαλαρή σαν αέρας, γλυκιά σαν πάστα σοκολάτα και διασκεδαστική σαν παλιά ελληνική κωμωδία. Αν κάποιος ξέρει πώς να κρατάει σε κίνηση αυτό το καρουζέλ κοινωνικότητας αυτός είστε εσείς. Βεβαιωθείτε ότι ο/η σύντροφός σας είναι στο πλευρό σας.

Ερωτοσκόπιο 13/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να το συζητάτε με τις ώρες αλλά ακόμη και τα πιο πειστικά σας επιχειρήματα μπορεί να μην είναι αρκετά για να αλλάξουν την γνώμη του/της αγαπημένου/ης σας. Θα το δεχτείτε με αξιοπρέπεια ή θα κάνετε φασαρία; Η επιλογή είναι δική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Η ανεπιτήδευτη γοητεία σας καταφέρνει να επανασυνδέσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ξαφνικά νέες ευκαιρίες και δυνατότητες ξεπηδούν από παντού. Βεβαιωθείτε ότι και οι δυο σας θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη νέα ενέργεια.

Ζώδια Τοξότης

Θεός φυλάξοι αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κάνετε για μια φορά κάτι επιπόλαιο – μόνο και μόνο επειδή το θέλετε. Ε, λοιπόν θα έπρεπε και μάλιστα ειδικά σήμερα. Μπορεί να τονώσει τη σχέση σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι δελεαστικό για εσάς τους δυο απλά να αναπαυτείτε στις δάφνες σας, αλλά καλό θα ήταν να συνεχίσετε τις κοινές σας προσπάθειες. Οι νέες εξελίξεις χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σας, ούτως ώστε να ξεδιπλωθεί όλη τους η δυναμική. Επιστρατεύστε όλες σας τις δυνάμεις.

zwdia shmera

Ερωτοσκόπιο 13/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αν περνάτε εσείς καλά, είναι βέβαιο ότι περνά καλά και ο/η σύντροφός σας. Οπότε αντί να πιεστείτε να παρευρεθείτε σε μια ακόμη βαρετή εκδήλωση, σκεφτείτε ειλικρινά τι θα θέλατε να κάνετε. Και στη συνέχεια μοιραστείτε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η επικοινωνία είναι αυτό που μετράει περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο σε μια σχέση. Αν εσείς οι δυο κατανοείτε ο ένας τον άλλον σε πραγματικό επίπεδο, ο,τιδήποτε άλλο είναι περιττό. Το σύμπαν σας βοηθάει, δίνοντάς σας μια δόση ενσυναίσθησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia