Ερωτοσκόπιο 13/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 13/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Κάτι σας τρώει μέσα σας αναφορικά με τη σχέση σας. Εξετάστε σε ποιες περιστάσεις εμφανίζεται. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο; Αναλύστε αυτή την ανησυχία και δείτε την όπως ακριβώς είναι – σαν μια ψευδαίσθηση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ανεβάστε τη διάθεση του/της συντρόφου σας. Δε βλάπτει επίσης να μαζέψετε κι άλλους ένθερμους υποστηρικτές του/της . Εσείς οι δύο έχετε περισσότερη συμπαράσταση από όση πιστεύετε. Αξιοποιήστε τη.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν σας ρωτήσουν, μπορείτε να γράψετε βιβλίο σχετικά με τον τρόπο που γνωριστήκατε με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά να θυμάστε ότι αντίθετα με άλλες ιστορίες δεν υπάρχει κοντινό τέλος σε αυτήν. Συνεχίστε να προσθέτετε κεφάλαια με τις περιπέτειες σας.

Ζώδια Καρκίνος

Μετά τη συννεφιά βγαίνει πάντα ο ήλιος – πάντα. Οπότε μην είστε αρνητικοί εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν ήσασταν στο ίδιο μήκος κύματος τις τελευταίες μέρες. Η κατάσταση θα βελτιωθεί πολύ σύντομα.

Ερωτοσκόπιο 13/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Το πρόβλημα: είστε τόσο απασχολημένοι με το να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης για να είστε δίκαιοι, που σας διαφεύγει ο μακροπρόθεσμος στόχος της σχέσης σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα συναισθήματα σας και εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Ζώδια Παρθένος

Είναι υπέροχο όταν ο/η σύντροφός σας είναι παράλληλα και ο/η καλύτερος/ή σας φίλος/η. Ωστόσο, πότε-πότε μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δεν ρουτινιάζετε και κρατάτε τα πράγματα συναρπαστικά μεταξύ σας.

Ζώδια Ζυγός

Όταν τα γεγονότα τρέχουν με αυτόν τον ρυθμό, είναι μια καλή ιδέα να δώσετε σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας μερικές ευκαιρίες για να απελευθερώσετε την ενέργεια σας. Πηγαίνετε για χορό, για έναν περίπατο ή τουλάχιστον δείτε μια κωμωδία και γελάστε με την ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Μερικές φορές ο/η σύντροφος σας νομίζει ότι είστε σούπερ-ήρωες, του είδους που μπαίνει σε φλεγόμενα κτίρια και σώζει ανθρώπους. Άλλες φορές, το ξέρουν με σιγουριά. Μέχρι και εσείς εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας πότε-πότε.

Ζώδια Τοξότης

Το να βρείτε το κουράγιο να πείτε την άποψη σας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε. Ο/Η σύντροφος σας ξέρει με βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρετε. Αν αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, θα διαπιστώσετε ότι έχουν δίκιο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αφήστε την εσωτερικής σας λάμψη να βγει προς τα έξω, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε κάτι αναπάντεχο ή ασυνήθιστο. Ο/Η αγαπημένος σας σας λέει εδώ και καιρό να μοιραστείτε τα κρυφά σας ταλέντα, οπότε ακούστε προσεκτικά τη συμβουλή τους. Απολαύστε την αίσθηση του να βρίσκεστε στο επίκεντρο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 13/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Συνήθως αποφεύγετε τους προβολείς αλλά ο/η αγαπημένος/η σας σας παρακινεί να βγείτε εκεί έξω και να διεκδικήσετε την προσοχή και το κάνει για καλό λόγο. Με τέτοια υποστήριξη, τα πάντα είναι δυνατά.

Ζώδια Ιχθύες

Ένα βήμα μπροστά; Εσείς και ο/η αγαπημένος σας είστε πολλά βήματα μπροστά. Δώστε συγχαρητήρια στους εαυτούς σας και μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε και την καλή σας τύχη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66