Ερωτοσκόπιο 14/08 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtiko-test

Ερωτοσκόπιο 14/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Πάρτε περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσετε ο,τιδήποτε αφορά τη σχέση σας. Αυτό σημαίνει να μασάτε αργά, να μην πίνετε πολλούς καφέδες και να αφήνετε τα συναισθήματα σας να καταλαγιάσουν πριν κάνετε ο,τιδήποτε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή η ρομαντική εξόρμηση που είχατε προγραμματίσει; Τα άστρα σας δίνουν την ευλογία τους. Όσο πιο ευφάνταστα τα σχέδια σας, τόσο το καλύτερο. Πραγματικά υπερβαίνετε τον εαυτό σας όταν σκέπτεστε πώς να ευχαριστήσετε τον/τη σύντροφό σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπαίνετε στον πειρασμό να σχεδιάσετε κάτι στα γρήγορα αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας να αφήσετε αυτή τη σκέψη να ωριμάσει πριν κάνετε κάτι. Εξάλλου, στο φως της μέρας, μπορεί να προκύψουν καινούργιες, πιο δελεαστικές επιλογές.

Ζώδια Καρκίνος

Ό,τι λάμπει μπορεί να σας ελκύει αρχικά αλλά αυτό που πραγματικά ταιριάζει σε σας τους δύο θα πρέπει να είναι κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Προχωρήστε και διασκεδάστε αλλά παράλληλα δείξτε θάρρος και περιμένετε κάτι αληθινό.

Ερωτοσκόπιο 14/08 Τρίτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Σε αυτή τη σχέση δεν σας ταιριάζει να παίζετε τον οσιομάρτυρα. Καλό είναι να κάνετε μια θυσία, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε για ποιο πράγμα κάνετε αυτή τη θυσία. Σκεφτείτε λίγο την ποιότητα της ζωής σας. Ανακτήστε τις ισορροπίες σας.

Ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε το αναπόφευκτο. Τώρα, αν πιέσετε για μια λύση μπορεί να προκαλέσετε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα το ξεπεράσετε όλο αυτό. Να θυμάστε να παίρνετε αναπνοές.

Ζώδια Ζυγός

Ειλικρινά, ο/η αγαπημένος/η σας είναι τόσο υπέροχος/η που δεν μπορείτε καν να το περιγράψετε με λέξεις. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα ποιητικά λόγια για τους περιγράψετε, μπορείτε απλά να τους πείτε ότι η τελειότητα τους σας αφήνει άφωνους. Αυτή είναι μια καλή αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Το να εύχεστε να μην συμβεί κάτι δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αναρωτηθείτε γιατί και πότε εμφανίζεται αυτός ο φόβος σας, και μετά συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας. Ίσως σας προσφέρουν μια νέα οπτική σε αυτό το ζήτημα.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο έχει την τάση να προκαλεί δραματικές καταστάσεις. Εσείς από την άλλη πλευρά, έχετε το ταλέντο να εντοπίζετε αυτή την τάση και να την παρακάμπτετε. Μάθετε στον/στην αγαπημένο/η σας να κάνει το ίδιο και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να είστε επιτυχημένοι που υπάρχουν φορές που φέρνετε αυτή την ανταγωνιστική διάθεση μαζί σας στο σπίτι. Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να κερδίσετε την αγάπη κανενός – είστε αξιαγάπητοι ακριβώς όπως είστε χωρίς να κάνετε τίποτε περισσότερο.

zwdia-66

Ερωτοσκόπιο 14/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Το να σκαλίζετε το παρελθόν του/της συντρόφου σας μπορεί να είναι συναρπαστικό – ίσως υπερβολικά συναρπαστικό. Υπάρχει όμως μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην αποκάλυψη και την προσωπική ζωή. Αφήστε τους να έχουν τα μυστικά τους. Έτσι θα μπορέσετε κι εσείς να κρατήσετε τα δικά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αν δεν υποχωρήσετε θα δείτε ότι σύντομα τα πράγματα να βελτιωθούν για εσάς τους δύο. Μπορεί να μην είναι εύκολο να επιμένετε σε αυτή την απόφαση αλλά θα πρέπει να θυμάστε να έχετε πίστη όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera