Ερωτοσκόπιο 14/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο 14/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Λίγο ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, σας κρατάει σε εγρήγορση. Βάλτε το στο πρόγραμμα και θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο τρομερό όσο νομίζατε. Πριν μιλήσετε μαζί τους, πάρτε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο αγαπημένος/η σας σας κάνει να αισθάνεστε νέοι και το αντίστροφο. Αυτό είναι υπέροχο όταν χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση – αλλά δεν είναι τόσο διασκεδαστικό εάν ξεκινήσετε να παίζετε σαν δυο μικρά παιδιά! Θα πρέπει να δεχτείτε και τα θετικά και τα αρνητικά.

Ζώδια Δίδυμοι

Το να αισθάνεστε αμήχανα είναι το χειρότερός σας, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Σε ό,τι αφορά το πάθος, θα πρέπει να λέτε τι υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σας αλλιώς θα το μετανιώσετε αργότερα. Το καλύτερο είναι να είστε ειλικρινείς.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως αισθάνεστε λίγη νευρικότητα; Αυτό είναι κατανοητό, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Εσείς οι δύο έχετε συμφωνήσει να κάνετε κάτι, αλλά όχι πριν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα. Αυτό που αισθάνεστε είναι απλώς μια μικρή αναταραχή.

Ερωτοσκόπιο 14/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Υπάρχουν περισσότερα από ένα είδη συνεργασίας, κάτι που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας. Ναι, τα όρια μπορούν να μπερδευτούν λίγο, αλλά σύντομα θα επανέλθουν στη θέση τους.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να έχετε κάποιες σωματικές ενοχλήσεις, αλλά η πηγή τους να είναι πιο πνευματική από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Γιατί δε δοκιμάζετε δραστηριότητες που καλύπτουν και τις δύο ανάγκες; Η γιόγκα, το απλό περπάτημα και ο διαλογισμός μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ζώδια Ζυγός

Μια νέα εκδοχή του εαυτού σας φαίνεται αρκετά ελκυστική τώρα, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας αναρωτιέται γιατί έχετε τη διάθεση να κάνετε μια τέτοια ριζική αλλαγή. Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος; Μερικές φορές απλά πρέπει να ταράζετε λίγο τα νερά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Αφήστε αυτή την μπλεγμένη κατάσταση ως έχει. Αντί να συνεχίζετε να ασχολείστε διαρκώς με αυτό, αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Εντωμεταξύ, κάντε μια βόλτα ή κάποια άλλη σωματική δραστηριότητα που θα αναζωογονήσει το σώμα και την ψυχή σας.

Ζώδια Τοξότης

Αν θέλετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε από τον/τη σύντροφό σας θα πρέπει να είστε ευθείς. Απλά ζητήστε το ξεκάθαρα και ευγενικά. Θα σας το δώσουν χωρίς να ζητήσουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Όταν χρειάζεται, είστε άριστοι στα θέματα επικοινωνίας.

Ζώδια Αιγόκερως

Πάρτε τα ηνία στη ζωή και στη σχέση σας. Αποφασίστε τι θέλετε να συμβεί – και, το πιο σημαντικό, τι δεν θέλετε. Μόλις τα εντοπίσετε, θα μπορέσετε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να κάνετε αυτό που πρέπει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 14/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να συμφιλιώσετε μια παλιά ρήξη ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Οποιαδήποτε παλιά ζητήματα μένουν χωρίς επίλυση τείνουν να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από όση πρέπει. Βρείτε τρόπους για να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα σε πνευματικό επίπεδο.

Ζώδια Ιχθύες

Το να ξέρετε τι θέλετε είναι μια καλή αρχή, αλλά τώρα εσείς οι δύο θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να το πάρετε. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Κάντε επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους. Το σύμπαν βοηθά εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot