Ερωτοσκόπιο 14/12 Παρασκευή ωροσκόπιο

prwti-synantisi-xwrismoy

Ερωτοσκόπιο 14/12 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Η ζωή σας τώρα τελευταία είναι πολύ απασχολημένη. Αφιερώστε το αποψινό βράδυ για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Χαμηλώστε στα φώτα και κουλουριαστείτε στον καναπέ για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι και πιο συνδεδεμένοι μεταξύ σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε το Σαββατοκύριακο σας. Αφήστε λίγο χρόνο για να διεκπεραιώσετε όλα τα βαρετά πράγματα που πρέπει να κάνετε και περάστε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Διαλέξτε ένα βράδυ για να κάνετε κάτι ξεχωριστό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ο/Η σύντροφός σας συμπεριφέρεται με έναν τρόπο που σας μπερδεύει. Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα – δε σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι κακό. Καθίστε κάτω μαζί τους και μοιραστείτε τις ανησυχίες σας. Το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχει μια απλή εξήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μια κατάσταση που αρχικά φαινόταν ως πρόβλημα αποδεικνύεται ευλογία, όταν ο/η σύντροφός σας τα βγάζει πέρα για εσάς με έναν αναπάντεχο τρόπο. Το να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους όταν τα πράγματα δυσκολεύουν κάνει την αγάπη σας πιο δυνατή.

Ωροσκόπιο Λέων

Το τελευταίο διάστημα κάτι απασχολεί τον/τη σύντροφό σας και θα μπορούσε πραγματικά να χρειαστεί τη βοήθεια σας. Ρωτήστε τους τι θέλουν να κάνετε και ξεκινήστε. Όταν συνεργάζεστε μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συγχαρητήρια! Όλες αυτές οι υπερωρίες στο γραφείο έχουν αρχίσει να αποδίδουν και δρέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Γιορτάστε το με ένα ιδιαίτερο δείπνο στο σπίτι. Φυλάξτε τη σαμπάνια για το τέλος και ο εορτασμός μπορεί να κρατήσει όλο το βράδυ.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ξεκινάτε τη μέρα με μελαγχολική διάθεση και ό,τι και αν κάνετε δεν μπορείτε να διώξετε αυτό το συναίσθημα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να ακούσει τις ανησυχίες σας. Μπορεί να μην μπορούν να εξαφανίσουν την άσχημη διάθεση αλλά μπορούν να σας προσφέρουν την υποστήριξή τους μέχρι να περάσει αυτή η φάση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι εύκολη για εσάς σήμερα. Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε ένα θέμα με τον αγαπημένο/η σας, τώρα είναι η ώρα. Θα μπορέσετε να εκφραστείτε με σαφήνεια και θα καταλάβουν όσα πείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να φέρνετε φαγητό από το σπίτι δεν είναι απλά ένας τρόπος για να κάνετε οικονομία. Μπορεί να είναι και ένας τρόπος για να κακομάθετε τον/την αγαπημένο/η σας. Φτιάξτε τους τη μέρα δίνοντάς τους να πάρουν στη δουλειά ένα καλάθι με καλούδια που φτιάξατε με τα χεράκια σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε και ένα ερωτικό σημείωμα!

tarw-erwtoskopio

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δουλεύατε αργά και σταθερά για να επιτύχετε κάποιο στόχο και τώρα ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Μοιραστείτε τα καλά νέα με τον/τη σύντροφό σας και γιορτάστε το μαζί τους. Θα χαρούν με τη χαρά σας!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ξεκινάτε τη μέρα σας με μια δυσκολία να συγκεντρωθείτε. Κάντε ένα διάλειμμα και περπατήστε έξω για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Μέχρι απόψε το βράδυ, τα πράγματα βρίσκουν τη θέση τους αλλά θα αισθάνεστε ακόμη λίγο αναστατωμένοι. Κάντε όμορφα σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βάλτε κάποια γήινα στοιχεία στη διακόσμηση του σπιτιού σας και δημιουργήστε μια άνετη και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα. Θα αισθανθείτε πιο χαλαροί και θα χαίρεστε να περνάτε χρόνο εντός σπιτιού με τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66