Ερωτοσκόπιο 15/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-25214

Ερωτοσκόπιο 15/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Όλοι σκέφτονται πάντα τι πρέπει να κάνουν παραπάνω σε μια σχέση για να την κάνουν να λειτουργήσει καλύτερα, αλλά μήπως θα έπρεπε να σκέφτονται και τι θα πρέπει να αφαιρέσουν; Μπορείτε να βγάλετε κάποιες έννοιες όπως κτητικότητα, ενοχή ή φταίξιμο; Δεν θα ήταν ωραία;

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Έχετε εναλλαγές διάθεσης, αλλά ο/η σύντροφός σας δεν το έχει παρατηρήσει – πραγματικά. Οπότε, αποχαιρετίστε την αυτογνωσία σας και συνεχίστε κανονικά το πρόγραμμά σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε εξπέρ στο να πετάτε ατάκες, αλλά πότε-πότε θέλετε να κάνετε και καμιά σοβαρή συζήτηση. Μοιραστείτε κάτι από το παρελθόν σας, την οικογένειά σας ή τα συναισθήματά σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα εκπλαγείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι σημαντικό να θέτετε όρια σε μια σχέση. Εξάλλου, αν δεν γνωρίζετε ο ένας τα όρια του άλλου, πώς θα μπορέσει να υπάρξει αλληλοσεβασμός; Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό τα όρια να παραμένουν ανοικτά για συζήτηση.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Οι συναισθηματικές αναδρομές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές τώρα. Βγάλτε έξω παλιά φωτογραφικά άλμπουμ, καλέστε την οικογένεια σας για να μιλήσετε για τα παλιά ή ξεκινήστε ένα παιχνίδι όπου θα μοιραστείτε αναμνήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι όμορφο να βλέπετε πόσο έχετε προχωρήσει.

Ζώδια Παρθένος

Μήπως η σχέση σας ήταν λίγο πιο συναρπαστική τώρα τελευταία; Ναι, είναι αλήθεια – ακόμα και τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μπορούν να γίνουν κουραστικά αν συνεχίζονται για πολύ καιρό. Χαλαρώστε. Λίγη ηρεμία και ξεκούραση θα κάνει καλό και στους δυο σας.

Ερωτοσκόπιο 15/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή σας είναι να καταφέρνετε να διατηρείτε την ειρήνη αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν το κάνετε εις βάρος των δικών σας αναγκών. Αν το κάνετε, υπάρχει περίπτωση να συσσωρεύετε μέσα σας πολλά αρνητικά συναισθήματα.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει περισσότερη λογική πίσω από αυτό που βλέπετε. Εάν κάτι δεν λειτούργησε, υπάρχει ένας λόγος για αυτό, παρόλο που αρχικά μπορεί να μην είναι ορατός σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Το σύμπαν δουλεύει για σας, αποκλείοντας τις επιλογές που δεν είναι κατάλληλες.

Ζώδια Τοξότης

Το να προσπαθείτε να εμποδίσετε την αλλαγή είναι σαν να προσπαθείτε να αντιστρέψετε τη παλίρροια: είναι εξαντλητικό και μάταιο. Μόλις εσείς οι δύο αποδεχτείτε ότι οι διακυμάνσεις είναι κομμάτι της ζωής (και μάλιστα ίσως και ο ορισμός της ζωής) θα πάτε πολύ μπροστά.

Ζώδια Αιγόκερως

Επιλέξτε τον εύκολο δρόμο. Όχι αλήθεια! Είναι φυσικό να πιστεύετε ότι επειδή κάτι είναι δύσκολο, είναι καλό για εσάς. Ωστόσο, εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε βρει έναν τρόπο διαφυγής, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τον ακολουθήσετε.

zodia-astra-tarot

Ερωτοσκόπιο 15/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ενίοτε, μπορεί να αισθάνεστε ότι η οικογένειά σας ή ο/η αγαπημένος/η σας κάνουν κόμμα εναντίον σας. Είναι όντως αλήθεια, ή είναι απλώς ιδέα σας; Λοιπόν, μπορεί να είναι λίγο και από τα δύο.

Ζώδια Ιχθύες

Τα οικογενειακά ζητήματα έχουν προτεραιότητα τώρα. Είτε πρόκειται για τους συγγενείς σας είτε για τα παιδιά σας που χρειάζονται βοήθεια, κάντε ό, τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση. Γρήγορα όλα θα επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις