Ερωτοσκόπιο 15/09 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο 15/09 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Αν ο/η αγαπημένος/η σας συνεχίζει να επιμένει ότι τα έχει τακτοποιήσει όλα αλλά εσείς ξέρετε ότι δεν είναι έτσι, τι πρέπει να κάνετε; Δύσκολη ερώτηση. Τα άστρα λένε ότι μπορείτε είτε να κάνετε αυτό που πρέπει μόνοι σας, ή ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί τους!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μερικοί άνθρωποι έχουν μια προσέγγιση στον έρωτα του τύπου: αν σου αρέσει, διαφορετικά φύγε, αλλά όχι εσείς – είστε ευσυνείδητοι και υπεύθυνοι και γνωρίζετε και τον τρόπο να κρατάτε τη σχέση σας συναρπαστική. Ο/Η αγαπημένος/η σας ήταν τυχερός/ή που σας πρόλαβε πρώτος/η!

Ζώδια Δίδυμοι

Το να αποφασίσετε πού θέλετε να πάτε στη συνέχεια δεν είναι ανάγκη να περνάει πάντα από έγκριση. Εάν έχετε μια πολύ καλή ιδέα για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, μιλήστε τώρα. Είναι βέβαιο ότι ο/η σύντροφός σας θα ακολουθήσει.

Ζώδια Καρκίνος

Περιμένετε μια διαβεβαίωση, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα. Αυτό είναι εύκολο να επιλυθεί. Πείτε τους τι σας συμβαίνει και τι μπορούν να κάνουν εκείνοι για να σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε.

Ερωτοσκόπιο 15/09 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Έχετε ό, τι χρειάζεται για να πάρετε τον έλεγχο, ιδιαίτερα σε κάποιο συναρπαστικό καινούργιο σχέδιο. Ο/Η αγαπημένος/η σας καταλαβαίνει ότι η γοητεία σας ανεβαίνει επικίνδυνα, αλλά ακόμη και αυτός/αυτή αιφνιδιάζεται από το πόσο ακαταμάχητοι είστε τώρα.

Ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές χρειάζεται να φοράτε μια μάσκα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα αν πρέπει να πάτε σε κάποιο επίσημο επαγγελματικό δείπνο. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρασυρθείτε πολύ εύκολα. Φορέστε τη μάσκα. Μην την αφήσετε να σας φορέσει.

Ζώδια Ζυγός

Η συζήτηση γίνεται καλύτερη όταν συμμετέχετε ακούγοντας σοβαρά τον άλλο. Τώρα έχετε πραγματικά αυτή την τάση και ο/η αγαπημένος/η σας αισθάνεται πολύ όμορφα όταν δίνετε όλη σας την προσοχή σε αυτά που έχει να σας πει.

zodia-taro-zwdia

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Θέλετε να ικανοποιήσετε όλες σας τις αισθήσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει να κάνετε αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Λοιπόν, θα σας έκανε πραγματικά χαρούμενους αν ικανοποιούσατε τις πέντε αισθήσεις σας με τη συντροφιά τους.

Ζώδια Τοξότης

Ένα υγιές μυαλό σε ένα υγιές σώμα – είναι ένα χαρούμενο δίδυμο και οι δυο σας θα είστε πιο ευτυχισμένοι εάν δώσετε προσοχή και στα δύο αυτά στοιχεία. Αφοσιωθείτε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που πραγματικά ωφελεί εσάς και το περιβάλλον γύρω σας.

Ερωτοσκόπιο 15/09 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Ναι, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε πολύ δεμένοι μεταξύ σας, αλλά είναι ανάγκη να παίρνετε προσωπικά τη συμπεριφορά τους; Μερικές φορές αυτό που συμβαίνει με αυτούς δεν έχει καμία σχέση με εσάς, ακόμα κι αν φαίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Ζώδια Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω και να ξοδέψετε πολλά για να περάσετε όμορφα και να έχετε κοινωνική ζωή. Σκεφτήκατε μήπως εσείς και ο/η σύντροφός σας κάνατε περισσότερα καλέσματα στο σπίτι σας; Αυτή την περίοδο ευνοούνται οι εθελοντικές προσπάθειες και η συγκέντρωση χρημάτων για κοινοτικούς σκοπούς.

Ζώδια Ιχθύες

Ο συμπονετικός σας χαρακτήρας είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού σας – για αυτό αρέσει σε όλους να μιλάνε μαζί σας, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν σας μπερδέψουν με δωρεάν ψυχοθεραπευτή. Συγκρατείστε τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia