Ερωτοσκόπιο 16/01 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtas-xwris-antapokrisi

Ερωτοσκόπιο 16/01 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα αντί να μπλεχτείτε σε μια αγχωτική κατάσταση που αφορά τον/τη σύντροφό σας, προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να τη παρατηρήσετε από απόσταση.

Αν συμπεριφερθείτε συνετά, θα μπορέσετε να τους υποστηρίξετε πιο αποτελεσματικά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάτι σας προβληματίζει και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να το καταπνίγετε. Αν το μοιραστείτε με κάποιον θα νιώσετε καλύτερα. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι έχετε στο μυαλό σας, και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα πράγματα.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Μπορεί να αισθανθείτε ότι θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας τώρα. Πριν απορρίψετε και τα καλά μαζί με τα κακά, ρίξτε μια ματιά σε αυτά που λειτουργούν στη ζωή σας και ρωτήστε τον/τη σύντροφό σας για τη γνώμη του/της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ταιριάζετε απόλυτα μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε για να ξέρετε τι σκέφτεστε. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να ξέρετε ότι η σχέση σας γίνεται ολοένα πιο δυνατή.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα εξερευνήστε τη δημιουργική σας πλευρά με τον/την αγαπημένο/η σας. Ένα απογευματινό ραντεβού σε ένα μουσείο τέχνης μπορεί να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Ώρα να βγάλετε έξω τα χρώματα και να παίξετε!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Πολλά πράγματα είναι στον αέρα τώρα, οπότε είναι δύσκολο να οριστικοποιήσετε τυχόν σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν δεν κολλήσετε με τις λεπτομέρειες, θα περάσετε όμορφα, ακολουθώντας τα πράγματα όπως έρθουν.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ωραία η σαμπάνια και τα λουλούδια, αλλά τα μικρά πράγματα είναι αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Αντί να μετράτε μόνο τις μεγάλες χειρονομίες, επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα που κάνει ο/η αγαπημένος/η σας για εσάς. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσο «πλούσιοι» είστε στην πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια σύγκρουση με έναν ηλικιωμένο συγγενή σας. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να χειριστείτε τα πάντα μόνοι σας. Θυμηθείτε ότι ο/η σύντροφός σας είναι εκεί για να σας προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θα περάσετε όμορφα απόψε! Εκεί που πιστεύατε ότι ξέρατε όλα όσα θα έπρεπε να ξέρετε για τον/την αγαπημένο/η σας, καταφέρνει να σας εκπλήξει με μια ικανότητα που δεν γνωρίζατε ότι είχε.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας δεν χρειάζεται να μιλήσει καν για να καταλάβετε τι έχει στο μυαλό του/της. Αν παρατηρήσετε ότι κάτι τους ενοχλεί, μπορείτε να προσφέρετε την υποστήριξή σας πριν καν σας το ζητήσουν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη. Μπορεί να είναι κάποιος άγνωστος ή μπορεί ο/η σύντροφός σαςνα χρειάζεται λίγη επιπλέον υποστήριξη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα αναγνωριστεί η συμπονετική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα θα βρείτε την απάντηση που αναζητούσατε, όταν ο/η σύντροφός σας προσφέρει τη δική του/της προοπτική. Η οπτική τους θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα έναν εντελώς νέο τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11