Ερωτοσκόπιο 16/02 Σάββατο ωροσκόπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

Ερωτοσκόπιο 16/02 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Η προσπάθεια που έχετε κάνει για να χτίσετε μια δυνατή σχέση έχει αρχίσει να αποδίδει.

Ένας μικρός καβγάς με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα, θα ξεθυμάνει σχεδόν μόλις αρχίσει… Είστε πολύ συντονισμένοι μεταξύ σας για μείνετε θυμωμένοι για πολύ ο ένας με τον άλλον.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εάν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε την αισθησιακή σας πλευρά με τον/την αγαπημένο/η σας είναι σίγουρα η σημερινή μέρα! Και οι δύο έχετε διάθεση για έρωτα και αισθάνεστε λίγο πιο τολμηροί απ ‘ότι συνήθως. Αφήστε τις φαντασιώσεις σας να σας καθοδηγήσουν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όταν η ζωή σας είναι πολυάσχολη, είναι εύκολο να χάσετε επαφή με τους φίλους σας. Βάλτε τους σε προτεραιότητα σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα καταλάβει ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για να μάθετε τα νέα και των άλλων ανθρώπων για τους οποίους νοιάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ένα ιδιαίτερα ζωντανό όνειρο σας ενέπνευσε – μπορείτε να κάνετε τις νυχτερινές σας φαντασιώσεις πραγματικότητα; Μπορείτε! Μην ντρέπεστε – μοιραστείτε τα όλα με τον/τη σύντροφό σας. Θα ενθουσιαστούν με την ευκαιρία να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Λέων

Όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς, μερικές φορές δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας διαφωνείτε για το τι πρέπει να κάνετε, θα πρέπει να φτιάξετε μαζί τους κανόνες που θα ακολουθήσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο σας νωρίς και πηγαίνετε κάπου ιδιαίτερα για δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας προτείνουν μέρη και στη συνέχεια δοκιμάστε μια ξένη κουζίνα που είναι καινούρια και για τους δυο σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, χαλαρώστε με τον/την σύντροφό σας στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Ένα δείπνο αποτελούμενο από τα αγαπημένα σας φαγητά θα θέσει τον τόνο για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο-ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και οι δυο σας τώρα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας σας ασκεί ιδιαίτερη έλξη σήμερα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε έστω και λίγο από δίπλα του/της. Αξιοποιήστε τις επόμενες μέρες όσο καλύτερα μπορείτε, φροντίζοντας να περνάτε μαζί όσες περισσότερες ώρες μπορείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όταν αφιερώνετε πολύ χρόνο εστιάζοντας στην ευρύτερη εικόνα, μπορεί μερικές φορές να σας ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες. Σήμερα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναγνωρίσετε όλους τους μικρούς τρόπους με τους οποίους ο/η αγαπημένος/η σας προσπαθεί να σας κάνει ευτυχισμένους.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η είναι μέσα στα μέλια. Υπάρχει ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και είναι βέβαιο ότι θα παρασυρθούν! Ως εκ τούτου σήμερα μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας λουλούδια, καραμέλες και άλλα γλυκά πράγματα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα επανέρχεται ένα ζήτημα που θεωρούσατε λήξαν. Περάστε λίγο χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας, για να συζητήσετε τι θέλετε να κάνετε γι’ αυτό. Είστε έτοιμοι να το διευθετήσετε μια και καλή;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν οι ντελιβεράδες σας ξέρουν με το μικρό σας όνομα, ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να γευματίζετε πιο συχνά στο σπίτι. Ακόμα κι αν είστε ανίδεοι από μαγειρική, μπορείτε να διασκεδάσετε προσπαθώντας να φτιάξετε ένα σπιτικό φαγητό για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw