Ερωτοσκόπιο 16/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 16/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μετά από μια έντονη συναισθηματική κατάσταση, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε επιτέλους σε μια ανάλαφρη διάθεση. Μερικά δημιουργικά σχέδια θα σας κρατήσουν προσηλωμένους σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Φερθείτε ανέμελα και κάντε κάτι διασκεδαστικό – ζωγραφίστε με τα χέρια!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς τους δύο – έτσι δεν είναι; Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες – ακόμη και σε μια ευκαιρία που πάει πέρα από τα όρια όσων έχετε προγραμματίσει. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι σπουδαίο.

Ζώδια Δίδυμοι

Θέλετε να κάνετε την επόμενη εξόρμηση με τον/την αγαπημένο/η σας αξέχαστη. Τι λέτε για λίγη ανέμελη και χαλαρή διασκέδαση; Εξάλλου, ο σκοπός είναι να περάστε καλά μαζί και όχι να κάνετε κανένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή η σχέση χρειάζεται μερικούς νέους κανόνες αφού οι προσδοκίες και των δυο σας έχουν αλλάξει. Μπορεί να έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε περισσότερο. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε για το μέλλον. Εξαρτάται από εσάς. Τα πάντα είναι πιθανά.

Ερωτοσκόπιο 16/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Τα πρόσφατα γεγονότα σας έδειξαν ότι ποτέ δεν μπορείτε να προβλέψετε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο αλλά καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο τις προσδοκίες σας. Να θυμάστε ότι μερικές φορές το να μην καταφέρνετε να πάρετε αυτό που θέλετε μπορεί να αποδειχτεί ευχής έργο.

Ζώδια Παρθένος

Αντιμετωπίστε με χιούμορ και καλή διάθεση κάποιο παλιό ζήτημα της σχέσης σας και θα βρείτε μια ευτυχή λύση σε αυτό. Είστε σε θέση να κάνετε διαπραγματεύσεις με τρόπο που ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.

Ζώδια Ζυγός

Να θυμάστε, ότι δεν μεταφέρουν μόνο τα λόγια σας κάποιο μήνυμα αλλά έχει σημασία και το μέσο που χρησιμοποιείτε για να το μεταφέρετε. Έχοντας αυτό υπόψη, θέλετε να στείλετε γραπτό μήνυμα, φωνητικό μήνυμα ή e-mail; Σκεφτείτε την επίδραση που θα έχει το καθένα από αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Η κοινωνική ενέργεια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τώρα. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν ξέρει πως ακριβώς να διαχειριστεί τα συναισθήματα του/της αλλά το αλάνθαστο ένστικτό σας ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Εξασκήστε τα προσόντα σας.

Ζώδια Τοξότης

Να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας – παρόλο που αισθάνεστε ότι θα έπρεπε να υποστηρίξετε το τωρινό εγχείρημα του/της συντρόφου σας, απλά δεν το κάνετε. Σταματήστε να πιέζεστε να δείχνετε ενθουσιασμένοι. Μην καταβάλλετε υπερβολικές προσπάθειες.

Ζώδια Αιγόκερως

Αναρωτιέστε γιατί τόσο πολλοί άνθρωποι κολλάνε με τις σχέσεις – τόσο όταν προσπαθούν να μπουν σε μία όσο και όταν προσπαθούν να βγουν από μία. Τα υπόλοιπα ζώδια έχουν πολλά να μάθουν από την ανέμελη στάση σας απέναντι στον έρωτα τώρα.

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 16/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η αγαπημένος/η σας πεθαίνει να ακούσει μερικά ερωτόλογα από εσάς. Σε ότι αφορά τα συναισθήματα μπορείτε να ανταποκριθείτε με επιτυχία. Επίσης, είναι ευτυχής σύμπτωση που πραγματικά εννοείτε όλες αυτές τις φιλοφρονήσεις που τους κάνετε.

Ζώδια Ιχθύες

Σταματήστε να τρίζετε τα δόντια σας κάθε φορά που εσείς και ο/η σύντροφος σας πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα. Λίγη αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη για να χτιστεί και να διατηρηθεί μια σχέση. Βρείτε έναν τρόπο να ελαφρύνετε το κλίμα μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia