Ερωτοσκόπιο 16/12 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ερωτοσκόπιο 16/12 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Είναι απολύτως λογικό που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε μαζί. Και οι δύο ξέρετε πώς να ξεχωρίζετε ένα κελεπούρι.

Σήμερα κάντε κάτι ξεχωριστό για αυτούς για να τους δείξετε πόσο ξεχωριστοί είναι για εσάς.

zodia-taro-45

Ωροσκοπιο Ταύρος

Μια μεγάλη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σας μπορεί να σας διευκολύνει να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Η επικοινωνία σας είναι δυνατή και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Να είστε ανοιχτοί και η σχέση σας θα εξελίσσεται διαρκώς.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια αίσθηση έντασης στη σχέση σας σας στενοχωρεί. Προσπαθήστε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Μήπως αποφεύγετε να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα; Αν είναι έτσι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δουλειά, οικογένεια, φίλοι – χρειάζεται κόπος για να τα κρατήσετε όλα σε μια ισορροπία. Πείτε το στον/στη σύντροφό σας αν αισθανθείτε καταβεβλημένοι από όλα αυτά. Η υποστήριξή τους θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε όλα και ξέροντας ότι τους έχετε στο πλευρό σας κάνει τα πάντα να αξίζουν τον κόπο.

Ωροσκόπιο Λέων

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε πολύ ενέργεια, οπότε εκμεταλλευτείτε την! Κάντε μερικά σχέδια που θα βγάλουν εσάς και τον/τη σύντροφό σας έξω από το σπίτι. Είστε τυχεροί – αυτή σας η ενέργεια κάνει ξεχωριστά τα βράδια σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Κάντε κάτι παιδαριώδες, όπως το να παίξετε μπάλα στο πάρκο. Μην ανησυχείτε για τα περίεργα βλέμματα. Η ευτυχία σας είναι μεταδοτική!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν συνεχώς αναμασάτε το ίδιο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας, προσπαθήστε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Εμβαθύνετε προκειμένου να ανακαλύψετε αν συμβαίνει κάτι άλλο. Αν βρείτε την αιτία της διαφωνίας σας θα μπορέσετε να την επιλύσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Προγραμματίστε μια μέρα διασκέδασης με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά κρατήστε το για έκπληξη. Θα απολαύσουν την ξεγνοιασιά αφού εσείς έχετε ασχοληθεί με τα πάντα. Την επόμενη φορά θα σχεδιάσουν κάτι εκείνοι.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Προκαλέστε τον/τη σύντροφο σας για ένα Σαββατοκύριακο χωρίς πολλά χρήματα. Δείτε ποια μουσεία προσφέρουν δωρεάν είσοδο ή απολαύστε ένα πικνίκ στο πάρκο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τέτοιου είδους οικονομικές ιδέες είναι τόσο καλές που μπορεί να γίνουν συνήθεια.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας είναι έτοιμος/η για μια αξέχαστη βραδιά μαζί σας. Άλλωστε είστε τόσο σέξι! Ελπίζουμε να μην έχετε προγραμματίσει κάτι για αύριο το πρωί – θα χρειαστείτε λίγο ύπνο παραπάνω.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα δεν είστε τόσο δραστήριοι όσο συνήθως. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι θέλετε να περάσετε τη μέρα με πιο ήρεμες δραστηριότητες. Η χαλάρωση στον καναπέ, παίζοντας επιτραπέζια με φαγητό απέξω ακούγεται μια χαρά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μήπως ο/η σύντροφός σας έχει αναλάβει κάποιο έργο, για το οποίο δεν μπορεί ποτέ να βρει χρόνο να ασχοληθεί; Σήμερα, πείτε τους ότι έχουν όλη τη μέρα στη διάθεση τους για να το δουλέψουν – δώστε τους το χώρο που χρειάζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66