Ερωτοσκόπιο 17/02 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-26314-zvdia

Ερωτοσκόπιο 17/02 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Θέλετε να εξερευνήσετε καινούργια πράγματα με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά ντρέπεστε να πείτε κάτι;

Τα άστρα είναι υπέρ σας, οπότε συνεχίστε και κάντε μια τολμηρή κίνηση. Θα χαρείτε και οι δύο που το κάνατε.

zodia-taro-45

Ωροσκοπιο Ταύρος

Δεν είναι του στυλ σας να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Τώρα η κατάσταση με τον/τη σύντροφο σας απαιτεί από εσάς να σκεφτείτε άμεσα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας είναι ιδιαίτερα δεκτικός/ή σε νέες ιδέες. Συζητήστε μαζί τους για το πώς θα θέλατε να είναι το κοινό σας μέλλον και ενθαρρύνετέ τους να μοιραστούν τις σκέψεις τους μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επικρατήσουν σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας πει κάτι που θα σας κάνει να θυμώσετε, αλλά προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά. Περιμένετε λίγο και προσπαθήστε να εκτιμήσετε σε τι ακριβώς αποσκοπούν.

Ωροσκόπιο Λέων

Εάν ο/η σύντροφός σας σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε στο αγαπημένο τους χόμπι, γιατί να αρνηθείτε; Μπορεί να ανακαλύψετε ότι πραγματικά το απολαμβάνετε, και στη συνέχεια θα έχετε μια ακόμα δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε μαζί.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα το μυαλό σας είναι απασχολημένο με οικονομικά ζητήματα. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι μεγάλο με τον/τη σύντροφό σας, όπως πολυτελείς διακοπές, καλό θα ήταν να καθίσετε και να σκεφτείτε πώς θα το κάνετε να συμβεί.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας θέλει να κάνετε κάτι που θα απαιτήσει κάποιον συμβιβασμό από την πλευρά σας. Να θυμάστε ότι σε κάθε σχέση και οι δύο θα πρέπει να παίρνουν και να δίνουν και τώρα είναι η σειρά σας να δώσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα προσφέρετε τη βοήθειά σας στον/στην αγαπημένο/η σας αλλά βεβαιωθείτε ότι το κάνετε με την καρδιά σας. Η χειρονομία σας θα έχει περισσότερη σημασία αν δεν θέλετε να κερδίσετε κάτι σε αντάλλαγμα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι αλλά καλό θα ήταν να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Ζητήστε από το άλλο σας μισό να σας βοηθήσει και σκεφτείτε ότι όσο πιο γρήγορα τελειώσετε τις δουλειές σας, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να διασκεδάσετε παρέα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Καλές οι συγκινήσεις και ο ενθουσιασμός αλλά σήμερα λαχταράτε λίγη παρηγοριά. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας κάνει παρέα με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι και καθίστε αγκαλιά για να το απολαύσετε.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας είναι απόλυτα ηλεκτρισμένη. Περάστε τη μέρα σας ο καθένας στη δουλειά του, φλερτάρετε με γραπτά μηνύματα και δημιουργήστε ένταση και ανυπομονησία. Μέχρι το βράδυ, θα καίγεστε από επιθυμία!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι δύσκολο να αντιστρέψετε την κακή διάθεση της σημερινής μέρας. Όλα φαίνονται λίγο πιο δύσκολα και πηγαίνουν λίγο πιο αργά. Να είστε υπομονετικοί με τον/την αγαπημένο/η σας – περνάνε το ίδιο δύσκολα με εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia