Ερωτοσκόπιο 17/03 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο 17/03 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Βάλτε λίγο αυθορμητισμό στη σχέση σας. Αν σκεφτείτε κάτι διασκεδαστικό που μπορείτε να κάνετε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας, μην περιμένετε, κάντε το! Μόλις ξεκινήσετε δεν θα θελήσετε να ξαναγυρίσετε στις παλιές σας συνήθειες.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως διχασμένοι. Αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλει ο/η σύντροφός σας, θα πρέπει να του/της το πείτε. Αν τους εξηγήσετε την κατάσταση θα καταλάβουν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα κρατήστε ανοικτές τις γραμμές επικοινωνίας. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να κατεβάσετε τους διακόπτες, θα πρέπει να μιλήσετε περισσότερο ο ένας με τον άλλον. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δεν θα είναι δύσκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας σήμερα. Να το έχετε αυτό υπόψη σας αν σήμερα ο/η σύντροφός σας δοκιμάζει την υπομονή σας. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι από ότι συνήθως, οπότε σκεφτείτε μήπως πάτε μια βόλτα για να χαλαρώσετε πριν γυρίσετε σπίτι.

Ωροσκόπιο Λέων

Ο/Η αγαπημένος/η σας συνεχίζει να σας εκπλήσσει διαρκώς και να σας μαθαίνει καινούργια πράγματα για τον εαυτό σας. Σήμερα μπορεί να αλλάξετε γνώμη για κάτι και να δείτε κάτι από άλλη οπτική γωνία.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας φέρνει μια ευκαιρία για να μάθετε κάτι καινούργιο για τον/την αγαπημένο/η σας. Έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί σας αρκεί να είστε πρόθυμοι να το ακούσετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ένα πρόβλημα στη σχέση σας μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αντί να αποφεύγετε να το συζητήσετε, αντιμετωπίστε το άμεσα. Μόλις το επεξεργαστείτε θα δείτε ότι μπορεί να λυθεί εύκολα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν νιώθετε ότι έχετε χάσει το στόχο σας, αναζητήστε βοήθεια από τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να σας επηρεάσει πολύ θετικά. Πείτε τους τι χρειάζεστε και θα χαρούν να σας το προσφέρουν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μπορεί να χάνετε διαρκώς τα πράγματά σας ή να μη θυμάστε πού τα βάζετε. Και γενικά να νιώθετε ότι είναι δύσκολη μέρα. Επιστρατεύστε τον/τη σύντροφό σας για να σας ξαναβάλει στο σωστό δρόμο και να σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας. Αύριο θα επανέλθετε στα κανονικά σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μια αβέβαιη κατάσταση που προέκυψε στο χώρο εργασίας σας την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να σας κάνει ανήσυχους σήμερα. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας για τους φόβους σας και ακούστε τη συμβουλή τους. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να σας πουν για να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας θα κάνει κάτι για εσάς που θα σας αφήσει άφωνους. Τελικά αποδεικνύεται ότι έδιναν σημασία στους υπαινιγμούς σας όλο αυτό τον καιρό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό όλα μοιάζουν κάπως μπερδεμένα και δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε μαζί σε όλο αυτό, οπότε κρατήστε γερά ο ένας τον άλλον και βρείτε τρόπο να το ξεπεράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA