ερωτοσκόπιο 17/03 Σάββατο ωροσκόπιο

ερωτοσκόπιο 17/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Εσείς οι δύο έχετε ένα κοινό, μυστηριώδες αντικείμενο του πόθου αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί το θέλετε. Αν το θέμα είναι το κύρος, επειδή όλοι έχουν από ένα ή επειδή νομίζετε ότι θα σας κάνει πιο δημοφιλείς, ξανασκεφτείτε το πριν το αποκτήσετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Βεβαιωθείτε ότι θα ζυγίσετε και οι δύο όλες τις πιθανότητες πριν επιλέξετε με ποιον τρόπο θα ενεργήσετε. Αυτό ισχύει περισσότερο εάν κάποιος στη ζωή σας επιμένει ότι πρέπει να προχωρήσετε τώρα αλλιώς θα χαθούν τα πάντα. Κάτι τέτοιο απλώς δεν ισχύει!

Ζώδια Δίδυμοι

Ο έρωτας δεν είναι μόνο διασκέδαση και ανεμελιά. Η δύναμη και η σταθερότητα μπορούν να προσφέρουν ικανοποίηση με τον δικό τους τρόπο. Μάθετε να εκτιμάτε όλα τα καλά της σχέσης σας. Εξάλλου, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Ζώδια Καρκίνος

Φαίνεται σαν να είναι όλες οι πιθανότητες εναντίον σας αλλά αυτό απλά εξάπτει τον ενθουσιασμό σας. Αν κάτι τέτοιο περιλαμβάνει κοινά οικονομικά, είναι καλό να γνωρίζετε όλους τους κανόνες και τα πιθανά «παραθυράκια» πριν εσείς οι δύο κάνετε την κίνηση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Παραδόξως, καταλήγει να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσασταν, παρόλο που δεν θα το είχατε σκεφτεί ποτέ εσείς από μόνοι σας. Το σύμπαν ξέρει καλά από ανατροπές!

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα ζητούν από εσάς να εξερευνήσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Αυτά που θα ανακαλύψετε μόλις το τολμήσετε μπορεί να σας εκπλήξουν. Είναι αλήθεια ότι έχετε γεννηθεί με συγκεκριμένους περιορισμούς και όρια, αλλά στο τέλος εσείς οι ίδιοι διαμορφώνετε τον χαρακτήρα σας και σχεδιάζετε το πεπρωμένο σας.

Ζώδια Ζυγός

Μερικές φορές λίγος χώρος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μία σχέση για να ανθίσει. Ακούγεται παράλογο αλλά δοκιμάστε το – και θα σας αρέσει. Εξάλλου, θα πρέπει να είναι ο καθένας δυνατός από μόνος του, προκειμένου να είναι και η σχέση μεταξύ σας δυνατή.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια τυχαία σχόλια μπορεί να παρερμηνευτούν, ιδιαίτερα εάν συνοδεύονται από αντικρουόμενα σινιάλα. Βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία σας είναι απαλλαγμένη από αμφισημία. Ακόμη και τα αστεία μπορεί να παρεξηγηθούν τώρα.

Ζώδια Τοξότης

Ένας πεπειραμένος τύπος μπαίνει στη ζωή σας και το ένστικτό σας λέει ότι αυτό το άτομο θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο σύντροφός σας, όμως, δεν είναι και τόσο σίγουρος για αυτό. Μια συζήτηση μεταξύ σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα εσείς οι δύο να δείτε την αλήθεια κατάματα και να προχωρήσετε. Παρόλο που ενίοτε το να προχωρήσετε μπροστά μπορεί να φαίνεται εξοντωτικό, μη φοβάστε – η θαλπωρή του σπιτιού σας είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να συνέλθετε.

Ζώδια Υδροχόος

Το να έχετε ένα σχέδιο είναι καλό, αλλά ενδέχεται να βλάψει περισσότερο τη σχέση σας από ότι να την ωφελήσει. Αυτό που χρειάζεστε εσείς οι δύο είναι λιγότερα όρια, λιγότερο σχεδιασμό και προγραμματισμό και περισσότερη προθυμία για να είστε αυθόρμητοι, ανοιχτόμυαλοι και απελευθερωμένοι.

Ζώδια Ιχθύες

Πιστεύατε ότι ο δεσμός ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας έχει διαρραγεί – αλλά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μπορείτε εύκολα να διορθώσετε τα πράγματα. Μια μικρή αλλά ειλικρινής χειρονομία από την πλευρά σας είναι αυτό που χρειάζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44