ερωτοσκόπιο 17/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

ερωτοσκόπιο 17/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Ευτυχώς εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας προσφέρετε άφθονη αγάπη ο ένας στον άλλον. Απλά να θυμάστε ότι αν ποτέ τα πράγματα τεθούν υπό αμφισβήτηση ισχύει ότι «ό,τι δίνετε παίρνετε».

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μια ασυνήθιστη προσφορά έχει κάνει εσάς και τον/τη σύντροφό σας να σκέφτεστε μια κίνηση που ποτέ δε φανταζόσασταν ότι θα κάνατε. Αλλά τώρα, κάτι τέτοιο φαίνεται κάτι περισσότερο από πιθανό – είναι σχεδόν επιθυμητό. Όλες οι επιλογές είναι στο χέρι σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Το φλερτ σας θυμίζει πόσο πολύ διασκεδαστικά μπορούν να γίνουν οι σχέσεις και ο έρωτας. Έχοντας αυτό υπόψη φλερτάρετε με τα μάτια με τον/την αγαπημένο/η σας, με τον σερβιτόρο ή ακόμη και με τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Είναι καλό να θυμάστε πότε-πότε πόσο χαριτωμένοι είστε.

Ζώδια Καρκίνος

Εσείς οι δύο αντιμετωπίζετε τώρα τελευταία μια κατάσταση έντονης παρακολούθησης. Τώρα ξέρετε πως είναι να σε καταδιώκουν οι παπαράτσι! Μην ανησυχείτε – αυτά τα 15 λεπτά δημοσιότητας θα περάσουν. Μόλις πάρετε μια γεύση από αυτό, θα χαρείτε όταν τα πράγματα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Όλοι έχουν τα μυστικά τους, αλλά το πότε και το που θα τα αποκαλύψετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ένα κομμάτι σας θέλει να αποκαλύψει τα πάντα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν κάτι τέτοιο είναι ρεαλιστικό ή αν σας βοηθάει στην παρούσα φάση.

ερωτοσκόπιο 17/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Το ταίρι σας σας θεωρεί καταπληκτικούς είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Το πρόβλημα είναι, ότι τώρα τελευταία έχετε επικεντρώσει όλη σας την προσοχή στο πώς θα καλυτερέψετε την κοινή σας ζωή, οικονομικά. Τι γίνεται όμως με τα πράγματα που δεν αγοράζονται ή πουλιούνται;

Ζώδια Ζυγός

Μήπως ζητάτε το ακατόρθωτο από τον εαυτό σας και από τον/την αγαπημένο/η σας; Βρείτε τι είναι ρεαλιστικό για την κοινή σας ζωή. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να θέσετε κάποια όρια ανάμεσα στις προσδοκίες των άλλων ανθρώπων και τις δικές σας.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως καταπνίγετε τα συναισθήματα σας προκειμένου να μην ξεπεράσετε τα όρια σε αυτή τη σχέση; Παρατήστε τα. Θα αισθανθείτε πολύ πιο χαλαροί και σε αρμονία με αυτό που το σύμπαν θέλει για εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Μια μαγική ευκαιρία έρχεται στο δρόμο σας. Ήρθε η στιγμή να κάνετε μια κίνηση για να βελτιώσετε οικονομικά και συνολικά την ποιότητα ζωής σας. Εναπόκειται αποκλειστικά σε εσάς για το αν θα αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αφήστε τα δράματα για το θέατρο. Αυτή τη στιγμή ο/η αγαπημένος/η σας έχει ανάγκη από κάτι πιο ουσιαστικό και λιγότερο θεαματικό από εσάς. Βασικά, θα κάνει και σε εσάς καλό λίγη ηρεμία.

chartomantia-087

ερωτοσκόπιο 17/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να κρατήσετε μυστικό και τι να μοιραστείτε σε μια σχέση – και να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα τους. Η ειλικρίνεια και η επικοινωνία είναι οι βάσεις σε μια δέσμευση, αλλά η διπλωματία και η διακριτικότητα είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν ξέρατε ότι μπορούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο, μέχρι που το τολμήσατε και το κάνατε. Ακόμη και όταν διστάζατε, ο/η αγαπημένος/η σας ήταν δίπλα σας και σας υποστήριζε. Χαρείτε την επιτυχία σας, αλλά μην ξεχάσετε να τους ευχαριστήσετε όταν σας δοθεί η ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia