Ερωτοσκόπιο 17/12 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο 17/12 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Για να πετύχει μία σχέση θα πρέπει να συμμετέχουν και ο δύο ενεργά.

Αν μέχρι τώρα αφήνατε τον/τη σύντροφό σας να κάνει τα περισσότερα, ήρθε η ώρα να αναλάβετε καθήκοντα. Κάντε κάτι για τον/τη σύντροφό σας που δεν θα το περιμένει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας συνεχίζει να σας εκπλήσσει! Σήμερα μπορεί να κάνει κάτι που δείχνει ότι νοιάζεται για εσάς και τη σχέση σας. Έχετε μια πολύ δυνατή σχέση και είστε τυχεροί που τους έχετε στη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ξεκινήστε μια συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας έχοντας ανοιχτό μυαλό. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως τα φανταζόσασταν και μπορεί να προκύψει κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας – θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ό,τι και αν λέτε, ο/η σύντροφός σας λέει το ανάποδο. Εσείς οι δύο έχετε διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα αλλά αυτό δεν είναι κακό. Το να προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε σε έναν κόσμο καινούργιων δυνατοτήτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Μερικές φορές ακόμη και τα καλύτερα σχέδια δεν έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Μην αφήνετε μερικές μικρές αναποδιές να σας χαλάσουν τη μέρα – απλά προσαρμοστείτε και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον/τη σύντροφο σας τρώγοντας δείπνο. Θα καταφέρουν να σας αλλάξουν τη διάθεση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να προτείνει κάτι που σας φαίνεται περίεργο αλλά προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Αν τους αρέσει, πόσο κακό μπορεί να είναι; Κάντε μια δοκιμή και αποφασίστε. Αν ακόμη δεν είναι της αρεσκείας σας δεν υπάρχει πρόβλημα!

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάτι που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα επιλύεται σήμερα όταν επιτέλους καταφέρνετε να συνεννοηθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε και να συζητάτε τα θέματα που σας απασχολούν και να μην τα παρατάτε είναι αυτό που κρατάει τη σχέση σας δυνατή.

prodosia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να απολογηθείτε για κάτι που είπατε χωρίς να το σκεφτείτε. Ο/Η σύντροφός σας θα ξεπεράσει το θυμό του/της αλλά στο μέλλον καλό θα ήταν να επιλέγετε πιο προσεκτικά τα λόγια σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Θα σας γίνουν αγαπητοί άλλη μια φορά σήμερα, δίνοντάς σας ένα δώρο που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, ισχύει αυτό που λένε ότι η σκέψη είναι που μετράει.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα λαμβάνετε νέα από μακριά – μήπως το μέλλον σας κρύβει κάποιο μακρινό ταξίδι; Σιγουρευτείτε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε πρόχειρα τα διαβατήρια σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Χθες το βράδυ είδατε μερικά τρελά όνειρα. Μοιραστείτε τα με τον/τη σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι θα μπορούσαν να σημαίνουν. Μήπως το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι; Αν αυτό που σας λέει σας ακούγεται καλό, μην κάθεστε καθόλου!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αναρωτηθείτε αν κάποιες από τις προσδοκίες που έχετε από τη σχέση σας είναι μη ρεαλιστικές. Είναι λογικό να φαντάζεστε ιδανικές καταστάσεις. Αλλά στην πραγματική ζωή, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν απαιτείτε από τον/τη σύντροφο σας να είναι τέλειος/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot