Ερωτοσκόπιο 18/08 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο 18/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Αν το θέλετε μπορείτε να εξαντλήσετε τον/την αγαπημένο/η σας με την επιμονή σας. Παρά ταύτα εσείς χρειάζεστε έναν σύμμαχο και όχι κάποιον που θα σας παραδοθεί αμαχητί. Παρουσιάστε τα πιο ισχυρά σας επιχειρήματα και μετά υποχωρήστε. Αφήστε την αλήθεια των λόγων σας να μιλήσει για εσάς.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο μακρύς και δύσκολος δρόμος οδήγησε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας σε αυτήν την πόρτα. Το ερώτημα τώρα είναι: θα την ανοίξετε ή θα φύγετε; Εσείς νιώθετε ότι θα πρέπει να μείνετε αλλά καλό θα ήταν να σκεφτείτε λίγο πριν αποφασίσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την οργάνωση. Κανείς από τους δυο σας δεν θέλει να προχωρήσει αλλά αν ενώσετε τις δυνάμεις σας θα κάνετε αυτό που πρέπει στο μισό χρόνο. Οπότε, καλό θα ήταν να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Η αγάπη είναι ένα από αυτά τα πράγματα που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους σήμερα. Αν έχετε στοχαστική διάθεση, πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι έχετε ανάγκη από λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αυτή η καθησυχαστική σιωπή ανάμεσά σας σας ηρεμεί.

Ερωτοσκόπιο 18/08 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Νομίζατε ότι ξέρατε τον/τη σύντροφό σας από την καλή και από την ανάποδη, και μετά εκείνος/η κάνει ή λέει κάτι που σας κάνει να τους βλέπετε εντελώς διαφορετικά, με την καλή έννοια. Ποιος να το πίστευε ότι έκρυβαν τόσα προτερήματα;

Ζώδια Παρθένος

Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει να τον/την συνοδεύσετε σε μια εξερεύνηση σε μια καινούργια γειτονιά. Η οικογένειά σας θέλει να μείνετε σπίτι και να βοηθήσετε. Στο μεταξύ, στη δουλειά σας γίνεται χαμός. Ήρθε η ώρα να βάλετε προτεραιότητες.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος από εσάς τους δύο έχει διάθεση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μεταξύ σας. Ο άλλος πάλι δε βλέπει καν που είναι το πρόβλημα. Συμφωνήστε τουλάχιστον να συζητήσετε το εν λόγω ζήτημα. Μπορεί να αποδειχθεί ότι έχετε και οι δυο δίκιο. Ορίστε! Δεν είναι καλύτερα έτσι;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Ζώδια Σκορπιός

Βγείτε έξω από το σπίτι και ξεκινήστε να κινείστε. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε μια κατάσταση είναι να αναλάβετε δράση. Δε χρειάζεται καν να κάνετε κάτι έντονο – ένας χαλαρός περίπατος ή λίγο κολύμπι αρκούν.

Ζώδια Τοξότης

Ξέρετε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κατανοείτε και εκτιμάτε τον τρόπο που λειτουργεί η σχέση σας – προφανώς. Αλλά μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας νομίζοντας ότι ξέρετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Αυτό θα ήταν εξαιρετικά βαρετό!

Ζώδια Αιγόκερως

Μερικές φορές έχετε ανεβασμένη διάθεση, άλλες μελαγχολική. Ό,τι και αν συμβαίνει είναι όμορφο να έχετε κάποιον δίπλα σας καθημερινά. Τώρα, αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε υποστήριξη και δεν την παίρνετε, μπορείτε να τη ζητήσετε – είναι μπροστά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 18/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ένα αναπάντεχο εμπόδιο σας αιφνιδιάζει ακόμη και αν πρόκειται για κάτι μικρό. Κάποιος πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο, αρκεί να γίνει.

Ζώδια Ιχθύες

Με το να ελπίζετε δεν θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Χρειάζεται και λίγος προγραμματισμός και προσπάθεια αν θέλετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας να προχωρήσουν τα σχέδια σας. Τι περιμένετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia