Ερωτοσκόπιο 19/01 Σάββατο ωροσκόπιο

prwti-synantisi-xwrismoy

Ερωτοσκόπιο 19/01 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μην αναβάλλετε τη διασκέδαση. Κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας με μια βραδιά τόσο ρομαντική όσο και διασκεδαστική.

Ο αυθορμητισμός σας θα τους βάλει στο κατάλληλο κλίμα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εάν ο/η αγαπημένος/η σας έρθει σε εσάς με μια καινούργια ιδέα, φροντίστε να ανταποκριθείτε με πολύ ενθουσιασμό. Θα χαρούν να τη μοιραστούν μαζί σας και η ενθάρρυνση σας θα σημαίνει πολλά γι ‘αυτούς.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην κρατάτε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας για τον εαυτό σας – αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να ξέρει τι επιθυμεί η καρδιά σας! Δίνοντάς τους μια ιδέα για το τι θέλετε θα τους διευκολύνετε να σας βοηθήσουν να το πραγματοποιήσετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η δουλειά σας εξαντλεί, αλλά προσπαθήστε να μην φέρνετε το άγχος μαζί σας στο σπίτι. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και στη συνέχεια απολαύστε τη βραδιά σας με τη συντροφιά του/της αγαπημένου/ης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Ακόμη και οι πιο βαρετές δραστηριότητες γίνονται πιο διασκεδαστικές όταν τις μοιράζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η μπουγάδα γίνεται μια ευχάριστη δραστηριότητα, όταν αρχίζετε να φιλιέστε ενώ διπλώνετε τα σεντόνια.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Σήμερα ίσως βρίσκεστε σε ένταση. Είστε έτοιμοι να λογοφέρετε με τον/τη σύντροφό σας; Πάρτε τους με το μαλακό – αν δεν συμφωνούν σε κάτι, μην τους πιέζετε. Δεν θα προτιμούσατε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο;

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Η μία έκβαση ωφελεί εσάς, η άλλη τον/τη σύντροφο σας. Σκεφτείτε να επιλέξετε με ανιδιοτέλεια και να βάλετε για μια φορά σε προτεραιότητα τις δικές τους ανάγκες.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα συμβαίνουν τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα γύρω σας! Καθίστε μια στιγμή για να ανακτήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας και να σκεφτείτε. Μέσα σε όλη αυτή τη δραστηριότητα καλό θα είναι να έχετε καθαρό μυαλό.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Δεν είναι κακό πότε- πότε να ενδίδετε στην παιδιάστικη πλευρά σας! Πηγαίνετε να πετάξετε χαρταετό στο πάρκο με τον/την αγαπημένο/η σας – και μην ξεχάσετε να πάτε για παγωτό μετά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όταν τα πάντα γύρω σας μοιάζουν αβέβαια, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε –στον/στην αγαπημένο/η σας. Αφήστε τους να γίνουν το σταθερό σας σημείο.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια μεγάλη συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα έχει ως αποτέλεσμα να ανακαλύψετε κάτι για τον εαυτό σας. Το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτή την καινούργια πληροφορία εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα όπως και πριν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Προσοχή σε ό,τι δεν είναι όπως φαίνεται σήμερα. Μια προσφορά που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον δεν είναι (αληθινή). Ζητήστε τη γνώμη του/της αγαπημένου/ης σας. Μαζί θα είστε σε θέση να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw