Ερωτοσκόπιο 19/02 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

Ερωτοσκόπιο 19/02 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα κρατήστε τη διάθεσή σας χαλαρή και γεμάτη φλερτ και είναι σίγουρο ότι ο /η αγαπημένος/η σας θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο.

Αν δημιουργήσετε το ανάλογο κλίμα όλη μέρα, θα προκαλέσετε και στους δύο την επιθυμία για έρωτα απόψε. Ίσως μάλιστα να θέλετε να ξεκινήσετε νωρίτερα!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται από μόνα τους. Αν αγνοούσατε μια κατάσταση στη σχέση σας, ήρθε η ώρα που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς, οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν καλά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάτι σας έχει πιάσει σήμερα και δεν μπορείτε να σταματήσετε να φλερτάρετε με τον/τη σύντροφο σας! Ό,τι και αν κάνετε τους επηρεάζει πολύ και τρελαίνονται για κάθε λεπτό που περνούν μαζί σας. Το αποψινό βράδυ είναι βέβαιο ότι κανείς από τους δυο σας δεν θα το ξεχάσει για πολύ καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας που θα θέλατε να δοκιμάσετε, αλλά δεν πρόκειται να το κάνετε αν φοβάστε να πείτε τι θέλετε. Βασιστείτε στο ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα είναι δεκτικός/ή στις ιδέες σας, και στη συνέχεια, προχωρήστε!

Ωροσκόπιο Λέων

Συνήθως βασίζεστε στον/στη σύντροφό σας για συμβουλές, αλλά τι γίνεται αν το πρόβλημά σας τους αφορά άμεσα; Κάποιος στενός φίλος σας θα φανεί πολύτιμος σήμερα. Μπορείτε να τους εμπιστευθείτε ότι θα είναι ειλικρινείς μαζί σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα προσέξτε τα λόγια σας όταν επικοινωνείτε με τον/την αγαπημένο/η σας, ειδικά εάν πρέπει να προσεγγίσετε ένα ευαίσθητο θέμα. Αν σκεφτείτε καλά αυτά που θέλετε να πείτε, θα μπορέσετε να γίνετε κατανοητοί.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα η ενέργεια στη σχέση σας είναι πραγματικά θετική και αισθάνεστε ότι όλα είναι πιθανά. Και το καλύτερο είναι ότι αυτό είναι αλήθεια! Αν μπορείτε να το φανταστείτε, οι δυο σας μπορείτε και να το πραγματοποιήσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα να είστε προσεκτικοί αν αναλάβετε κάποιο ρίσκο. Μην το αποκλείσετε εντελώς αλλά μιλήστε πρώτα με τον/την αγαπημένο/η σας για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε καλά γι ‘αυτό. Αν το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο, ίσως να θέλετε να το αφήσετε για τώρα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα που μοιάζουν ανεπίλυτα, να έχετε κατά νου ότι κρατάτε το κλειδί για την λύση τους. Αν κρατήσετε μια θετική στάση, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα βγείτε από αυτό πιο δυνατοί από ποτέ.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εάν έχετε ήδη ζητήσει από τον/τη σύντροφό σας να κάνει κάτι για εσάς σήμερα, μην τους το αναφέρετε ξανά. Μπαίνετε στον πειρασμό να τους το υπενθυμίσετε για να μην το ξεχάσουν, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει η γκρίνια. Δώστε τους την ευκαιρία να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σχεδόν ο,τιδήποτε και αν κάνετε σήμερα μπορεί να γίνει ρομαντικό. Η συνηθισμένη σας επίσκεψη στο σούπερ-μάρκετ μπορεί να οδηγήσει στο να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε για ένα αυτοσχέδιο πικ-νικ στη φύση. Για καλό και για κακό κρατήστε κοντά σας και ένα καλάθι!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα αποφύγετε να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια. Καλύτερα να έχετε όλες σας τις επιλογές ανοιχτές. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε μια απόφαση, διαλέξτε αυτή που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra