Ερωτοσκόπιο 19/08 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtas-xwris-antapokrisi

Ερωτοσκόπιο 19/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να μαζευτεί ένας σωρός από μικρολεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Οπότε ενοχλείστε όταν ο/η αγαπημένος/η σας σάς «υπενθυμίζει» να τακτοποιήσετε όλο αυτό το χαρτομάνι αλλά καλό θα ήταν να τους ακούσετε – ξέρουν για ποιο λόγο το λένε. Τακτοποιήστε το πριν γίνει ανυπόφορο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το να παίρνετε αυτό που θέλετε μπορεί να γίνει τόσο ανησυχητικό όσο και το να μην παίρνετε αυτό που θέλετε. Τώρα που τα όνειρά σας έχουν φτάσει στο τσακ πριν γίνουν πραγματικότητα, τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια; Ευτυχώς για τώρα έχετε ο ένας τον άλλον.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θέλετε συνεχώς να δείχνετε την αγάπη και τα συναισθήματα σας. Ξέρετε πόσο πολύ εκτιμάτε την παρουσία των αγαπημένων σας στη ζωή σας – ιδιαίτερα του/της συντρόφου σας – και είναι φυσικό να τους προσέχετε σαν τα μάτια σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή η φωνούλα μέσα σας ουρλιάζει «οργανωθείτε!» Απλά να θυμάστε ότι πρέπει να ξεκινήσετε χαλαρά αν θέλετε να πετύχετε, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Ζητήστε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας αν δεν είστε σίγουροι πώς να αρχίσετε.

Ερωτοσκόπιο 19/08 Κυριακή ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Δεν είστε παιδί, αλλά πότε-πότε έχετε ανάγκη από λίγο παιδιάστικο ενθουσιασμό και ενέργεια στη ζωή σας – και στη σχέση σας. Γιατί δεν κρατάτε για λίγο κάποιο ανίψι σας ή δεν προσφέρεστε να διδάξετε εθελοντικά σε ένα σχολείο;

Ζώδια Παρθένος

Αρπάξτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι που είναι ελαφρώς έξω από το χαρακτήρα σας. Συνήθως είστε πολύ συγκροτημένοι, οπότε μήπως να κάνατε, λέγατε φοράγατε κάτι εξωφρενικό τώρα; Κάντε κάτι για να «νοστιμέψετε» τη σχέση σας.

Ζώδια Ζυγός

Συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα και ο/η αγαπημένος/η σας σας ζήτησε να αναλάβετε να κάνετε και κάτι ακόμη. Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εσάς και μπαίνετε στον πειρασμό. Γιατί δεν κάνετε μια προσπάθεια; Αρπάξτε την ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε ή να το αγνοήσετε. Όπως και να έχει, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε ακόμη σε φάση που αναλαμβάνετε κάποιου είδους δράση. Απλά να θυμάστε ότι αν περιμένετε πάρα πολύ, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Δεν θα θέλατε κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;

Ζώδια Τοξότης

Αν συνεχίσετε να σκέφτεστε αυτό το θέμα μπορεί στην πραγματικότητα να μπερδευτείτε περισσότερο. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κυνηγάτε την ουρά σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ζυγίσατε τα υπέρ και τα κατά. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργήσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ζώδια Αιγόκερως

Πόσο ελκυστικοί είστε σήμερα! Και το ίδιο πιστεύει και ο/η αγαπημένος/η σας. Είναι κρίμα να χαραμίσετε αυτή την τόσο σέξι εμφάνιση σε μια βόλτα στην πόλη. Είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε μέσα και να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Ερωτοσκόπιο 19/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ένα αθώο φλερτ δε χρειάζεται να καταλήξει πάντα σε καβγάδες ή να γίνεται λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα αν το κρατήσετε σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Μπορεί μάλιστα να αποδώσει τα μέγιστα αν το κατευθύνετε στον/στην αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Ιχθύες

Καλές οι στενές σχέσεις αλλά πότε-πότε έχετε ανάγκη από τον προσωπικό σας χώρο. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλετε να αλλάξετε κάτι: απλά σημαίνει ότι εκτός από το να είστε κομμάτι ενός ζευγαριού, έχετε και την προσωπική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia