Ερωτοσκόπιο 19/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο 19/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

ωροσκόπιο Κριός

Καλή είναι η επανεξέταση της σχέσης σας, αν πρώτα έχετε κατασταλάξει για τα δεδομένα του παρόντος.

Αν επεξεργαστείτε αυτό τον τομέα μέσα σας, σύντομα θα δείτε τις αλλαγές που λαχταράτε και στην καθημερινότητα με το ταίρι σας!

zodia-taro-45

ωροσκόπιο Ταύρος

Αυτή είναι κατάλληλη εποχή για να βάλετε μια τάξη στο σπιτικό σας όσο αφορά τα οικονομικά σας. Το απαιτούν τα σχέδιά σας για το μέλλον, εξάλλου. Ένας χρηματοπιστωτικός σύμβουλος μπορεί να βοηθήσεις εσάς και το ταίρι σας, να χειριστείτε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες.

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάποιες φορές ζηλεύετε τους φίλους σας που είναι αδέσμευτοι; Ξέρετε, ενίοτε εκείνοι ζηλεύουν εσάς και την αγάπη σας! Δεν λένε τυχαία ότι «το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του φράχτη»!

ωροσκόπιο Καρκίνος

Θυμάστε ποια ήταν η πρώτη σας εντύπωση για το ταίρι σας; Συγκρίνετέ τη με όσα αισθάνεστε τώρα για το έτερό σας ήμισυ. Όσο παράξενοι και απρόβλεπτοι παράγοντες κι αν είναι το μυαλό και η καρδιά, ανιαρούς δεν μπορείς να τους πεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκόπιο Λέων

Αναπολείτε τη συγκίνηση της διεκδίκησης, φυσικά χωρίς την αγωνία της απόρριψης! Γιατί να μην στήσετε ένα παιχνιδάκι με το αμόρε σας, ώστε να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα; Τολμήστε να φλερτάρετε ξανά ο ένας τον άλλο – κι ας κερδίσει ο καλύτερος!

ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν θα τα είχατε καταφέρει χωρίς τη βοήθεια του έτερού σας ήμισυ. Και μόνο η σκέψη ότι μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του σε κάθε δυσκολία, σας βοηθά να αντεπεξέρχεστε. Μην ξεχνάτε να το ευχαριστείτε, όποτε λαμβάνετε τα εύσημα για την καλή σας απόδοση!

ωροσκόπιο Ζυγός

Η υπομονή δεν είναι μόνο αρετή, είναι ο πιο σημαντικός νευρώνας που ασκείται καθημερινά μέσα στις σχέσεις! Όποτε νιώθετε νευρικοί, να παίρνετε βαθιές ανάσες ή να πηγαίνετε για έναν περίπατο. Οι παρορμητικές αντιδράσεις μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

zwdia-agnh

ωροσκόπιο Σκορπιός

Λένε ότι όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει. Αυτό ισχύει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε σε κάτι που σας απασχολεί αυτή την εποχή. Όσο πολύτιμες κι αν είναι οι απόψεις του έτερού σας ήμισυ, αυτή τη στιγμή θα σας μπερδέψουν περισσότερο οι πολλές πληροφορίες.

ωροσκόπιο Τοξότης

Πραγματικά δεν γνωρίζετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον μέσα στη σχέση σας. Ωστόσο, είναι κάτι που θα το θέλατε; Κάτι τέτοιο θα έκανε τα πάντα απελπιστικά προβλέψιμα, μέχρι και ανιαρά. Προτιμήστε να απολαμβάνετε τα μυστήριά σας!

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορεί όντως το ταίρι σας να λειτουργεί με ακατανόητους τρόπους κάποιες φορές. Εσείς δεν το κάνετε; Γιατί προσπαθείτε να βρείτε εξηγήσεις για όλα, οι άνθρωποι έχουν και αυτή την πλευρά τους. Η έκπληξη διατηρεί την κίνηση στον κόσμο!

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο κατάλληλος χρόνος και τόπος για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, μπορεί να γίνει παράγοντας που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία μεταξύ σας… Λειτουργήστε σαν σκηνοθέτες, στήστε το πιο σαγηνευτικό σκηνικό αποπλάνησης!

ωροσκόπιο Ιχθύες

Εύκολα επιλέγετε την αναβολή κάποιων θεμάτων, ειδικά όσο αφορά τη σχέση σας. Ωστόσο, ξέρετε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε με το ταίρι σας όλα όσα σας απασχολούν εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66