ερωτοσκόπιο 20/03 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

ερωτοσκόπιο 20/03 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Η ζωή είναι περίεργη – αν είχατε προλάβει το προηγούμενο τρένο, αν δεν είχατε πάει στο πάρτι ή αν είχατε πάει κάπου αλλού, εσείς δύο ίσως να μην είχατε γνωριστεί. Μερικοί άνθρωποι το ονομάζουν μοίρα. Άλλοι το ονομάζουν σύμπτωση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ένας παλιός σας φίλος σας δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε: Μια διαφορετική προοπτική για τη ζωή, τον έρωτα και τις σχέσεις. Δεν είναι υπέροχο πόσες επιλογές εμφανίζονται ξαφνικά όταν είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία;

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι αυτό που θέλετε από τον σύντροφό σας πραγματικά τόσο λάθος; Πιθανότατα όχι – αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είναι ο κατάλληλος. Μπορεί να είναι το ότι αυτό που αναζητάτε είναι κάτι που θα μπορούσατε να δώσετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είστε σίγουροι για το πως θα αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας και όλο αυτό το μπέρδεμα, οπότε δοκιμάστε να περιμένετε λίγο. Δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα μια απόφαση. Το να παραμείνετε ατάραχοι και να δείτε τι έρχεται στη συνέχεια σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

zwdia-fotia

ερωτοσκόπιο 20/03 Τρίτη ωροσκόπιο

 

Ζώδια Λέων

Η συνολική σας εικόνα είναι καλύτερη από τα επιμέρους μέρη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να παραμελείτε ορισμένους τομείς της ζωής σας. Πνευματικές επιδιώξεις, έξοδοι με φίλους –θα πρέπει να συμβαδίσετε με τον κόσμο γενικότερα.

Ζώδια Παρθένος

Ο σύντροφός σας έχει ένα δίλημμα και ειλικρινά, δεν ξέρετε τι να κάνετε. Περιμένετε λίγο – σας πέρασε από το μυαλό ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε περισσότερο από το να τους ακούσετε; Είναι αρκετά ικανοί ώστε να καταλάβουν μόνοι τους τι πρέπει να κάνουν.

Ζώδια Ζυγός

Τα βαθιά συναισθήματα δεν εκφράζονται εύκολα (ή πρόθυμα), αλλά θα πρέπει να εξωτερικευτούν. Μερικές φορές θα πρέπει να τα αφήσετε να κατασταλάξουν πριν προσπαθήσετε να αρθρώσετε αυτό που συμβαίνει στην καρδιά σας. Πείτε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

taro-zodia-098

ερωτοσκόπιο 20/03 Τρίτη ωροσκόπιο

 

Ζώδια Σκορπιός

Ένα ασυνήθιστο ρομάντζο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένα απελευθερωμένο ζώδιο όπως εσείς για να ευδοκιμήσει. Αφήστε τους σκεπτικιστές να κουνάνε με αποδοκιμασία το κεφάλι τους και να κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλό τους. Ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεστε και με ποιον τρόπο θα το αποκτήσετε.

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας – τα άστρα στέλνουν κάποιες βαθιά ενδοσκοπικές ενέργειες στον δρόμο σας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το γιατί, το πότε και το πώς της σχέσης σας. Διαβάστε μια εφημερίδα ή πηγαίνετε μια βόλτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ερωτοσκόπιο 20/03 Τρίτη ωροσκόπιο

 

Ζώδια Αιγόκερως

Βγείτε εκεί έξω. Αν θέλετε πραγματικά να ζωντανέψετε τη σχέση σας, δεν μπορείτε να το κάνετε κολλημένοι στο σπίτι σας και ενώ φοράτε συνεχώς τη ρόμπα σας. Αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση που λαμβάνετε εσείς και ο σύντροφός σας.

Ζώδια Υδροχόος

Το να επικεντρώνεστε σε κάτι εκτός από τον εαυτό σας κάνει πιο υγιή τη σχέση σας. Πώς μπορείτε εσείς οι δύο να συνεισφέρετε στο γενικότερο καλό; Ίσως ήρθε η ώρα να συμμετέχετε εθελοντικά σε κάποιο σκοπό για τον οποίο ενδιαφέρεστε βαθιά.

Ζώδια Ιχθύες

Εάν αναπτύξετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα θα καταφέρετε να επεκτείνετε το ρόλο σας σε αυτή τη σχέση. Χωθείτε σε μια βιβλιοθήκη. Γραφτείτε σε κάποιο μάθημα που πάντα σας κινούσε το ενδιαφέρον. Το πιο σέξι μέρος του σώματος είναι το μυαλό και το ξέρετε!

zodia-098