Ερωτοσκόπιο 20/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 20/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

ωροσκόπιο Κριός

Η αλλαγή δε χρειάζεται να είναι πάντα μια δύσκολη διαδικασία.

Να είστε ανοιχτοί σε μηνύματα και σημάδια από το σύμπαν σχετικά με το τι θα πρέπει να αλλάξετε στη σχέση σας και μπορεί να βρείτε όλη αυτή τη διαδικασία ευχάριστη.

zodia-taro-45

ωροσκόπιο Ταύρος

Εσείς οι δύο δεν θα ενεργούσατε με τον τρόπο που θα το έκανε κάποιο ζευγάρι, αλλά και πάλι, εκείνοι δεν θα έκαναν αυτό που κάνετε. Ζήστε και αφήστε και τους άλλους να ζήσουν – είναι κλισέ, αλλά αν κατανοήσετε πώς θα πρέπει να το κάνετε, θα γίνετε το «χρυσό ζευγάρι».

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ο τρόπος για να αντιδράσετε τώρα είναι η έμμεση καθοδήγηση – χρησιμοποιήστε τη αντί για μια ευθεία αντιπαράθεση. Στην πραγματικότητα, όταν βλέπετε το πώς ερμηνεύει ο/η αγαπημένος/η σας τις χρήσιμες συμβουλές σας, θα εμπνευστείτε για να κάνετε κάτι καινοτόμο.

ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα φλερτάρετε με την ιδέα να επιστρέψετε στο σχολείο ή να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας με κάποιο τρόπο. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως να υπάρχει ένας τρόπος (και χώρος στον προϋπολογισμό σας ) για να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκόπιο Λέων

Εσείς οι δύο έχετε μεγάλα όνειρα. Πότε-πότε αναρωτιέστε αν είναι υπερβολικά μεγάλα. Τα άστρα λένε σίγουρα όχι. Περνάτε καλά με τη φαντασία σας, οπότε συνεχίστε. Ο ουρανός δεν είναι το όριο. Είναι απλώς μια πινακίδα που δείχνει ευθεία πάνω.

ωροσκόπιο Παρθένος

Επωφεληθείτε από οποιεσδήποτε ευκαιρίες για ταξίδια, ειδικά αν πρόκειται για μια ημερήσια εκδρομή. Πάρτε μαζί σας και τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να λειτουργήσουν ως φερέφωνα για οποιεσδήποτε περαιτέρω επιλογές προκύψουν στο δρόμο σας.

ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα απασχολούν τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας κάποια σοβαρά ζητήματα. Το να φέρνετε μαζί τα μυαλά σας είναι πολύ καλό για τη σχέση σας. Όσο περισσότερο συζητάτε για πνευματικά και φιλοσοφικά θέματα, τόσο πιο δεμένοι αισθάνεστε.

zodia-taro-zwdia

ωροσκόπιο Σκορπιός

Αγαπάτε το πόσο καλά σας ξέρει ο/η σύντροφός σας, αλλά δεν ξέρει το παραμικρό μυστικό σας. Λίγο μυστήριο σας βοηθά να κρατήσετε τον ρομαντισμό ζωντανό στη σχέση σας. Μπορούν να αντέξουν ένα παραπάνω μάθημα για την ψυχή σας τώρα!

ωροσκόπιο Τοξότης

Ναι, η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό; Ανακαλύψτε, εξερευνήστε και κάνετε λάθη –από εκεί προέρχεται η εξέλιξη και η γνώση. Δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο να παραπατήσει, να σκοντάψει και να πέσει.

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όταν θέλετε να μάθετε για ένα θέμα, πηγαίνετε μέχρι τέρμα και λίγο παραπάνω. Ο/Η αγαπημένος/η σας εκπλήσσεται από το πόσο διεξοδικά ερευνήσατε κάποιο ζήτημα. Αξιοποιήστε τη νεοαποκτηθείσα γνώση σας και πηγαίνετε τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο.

zodia-zvdia-75

ωροσκόπιο Υδροχόος

Πρέπει πραγματικά να δώσετε μια εξήγηση όταν σας τη ζητάει ο/η σύντροφός σας; Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση – ναι. Δώστε στον εαυτό σας το ελεύθερο και φανείτε δημιουργικοί με την απάντηση που θα τους δώσετε. Για επιπλέον πόντους πηγαίνετε πέρα από τα βασικά.

ωροσκόπιο Ιχθύες

Μοιάζει πολύ βαρετό το να περιμένετε το αναπάντεχο. Ειλικρινά, θα προτιμούσατε να εκπλαγείτε. Δεν είναι να απορείς που χαίρεστε τόσο όταν ο/η αγαπημένος/η σας σας ξεφουρνίζει κάτι που δεν ξέρατε καν ότι θέλατε!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot