Ερωτοσκόπιο 21/02 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο 21/02 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αισθάνεστε κάπως αδιάθετοι; Σήμερα αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να σας φροντίσει με σούπες, χυμούς και τις αγαπημένες σας ταινίες στην τηλεόραση.

Εάν αυτό που πάσχει είναι η διάθεσή σας, δοκιμάστε να φτιάξετε το κέφι σας με ένα αυθόρμητο ραντεβού με τον/τη σύντροφό σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το φαγητό μπορεί να εμπνεύσει, να ικανοποιήσει και να προκαλέσει πάθη που κρύβονται βαθιά μέσα σας. Κάντε πιο συναρπαστικό το επόμενο σας ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας αφιερώνοντάς το βράδυ σας σε μια γευστική απόλαυση. Ταΐστε ο ένας τον άλλον δημιουργικά και ευφάνταστα πιάτα.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Τα χρήματα δεν είναι το παν. Μπορείτε μια στο τόσο να πληρώσετε εσείς για το δείπνο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το εκτιμήσει. Ή ακόμη καλύτερα, μπορείτε να μείνετε στο σπίτι και να ετοιμάσετε κάτι. Η εξοικονόμηση χρημάτων θα σας ωφελήσει και μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Έχετε τόσο πολλή ενέργεια που κάπου θα πρέπει να τη διοχετεύσετε. Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας για ναδείτε ποιο μπορεί να είναι το νέο σας εγχείρημα, στο οποίο θα επενδύσετε τον ενθουσιασμό και την ενέργεια σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα προσφέρετε το χρόνο σας για να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να ολοκληρώσει κάποιο καθήκον που του/της προκαλεί άγχος. Η γενναιοδωρία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Και οι δύο μπορεί να εκπλαγείτε με μια αναπάντεχη έκβαση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το να ξεσπάτε διαρκώς τα προβλήματα σας στον/στην αγαπημένο/η σας αρχίζει να έχει επιπτώσεις στη σχέση σας. Σταματήστε και βασιστείτε στους φίλους σας για ψυχοθεραπεία προς το παρόν. Ο/Η αγαπημένος/η σας χρειάζεται ένα διάλειμμα!

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η ζωή έχει έναν ενοχλητικό τρόπο να διαταράζει την καθημερινή σας ρουτίνα. Αντί να αγχώνεστε για τα πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, ψάξτε για λύσεις σε άλλα θέματα. Ζητήστε και μια δεύτερη γνώμη από τον/την αγαπημένο/η σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αυτό που θέλετε από τον/τη σύντροφό σας. Αλλά θα πρέπει να το ζητήσετε ευγενικά. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον διατάζουν, ανεξάρτητα από το πόσο χαριτωμένο είναι το αφεντικό!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η συμπονετική στάση του/της συντρόφου σας σας κάνει να αναλογιστείτε τη δική σας άδικη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Δώστε τους την ευκαιρία να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι πριν αρχίσετε να τους κρίνετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όταν ο/η αγαπημένος/η σας επικρίνει τoτελευταίο σας εγχείρημα, μην το παίρνετε τόσο προσωπικά. Κανείς δεν θέλει να πετύχετε περισσότερο από τον/τη σύντροφό σας. Αυτά τα σχόλια είναι εποικοδομητικά και όχι καταστροφικά.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό είστε αφηρημένοι και όχι και τόσο ευθείς. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας για να ευχαριστήσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Ζητήστε και από αυτούς να κάνουν το ίδιο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπορείτε να μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας τα όνειρα σας, κουτσομπολιά και αποκαλύψεις για το τι θα συμβεί στο αγαπημένο τους σήριαλ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους λέτε ο,τιδήποτε περνάει από το μυαλό σας. Η εμπιστοσύνη δεν συνεπάγεται πλήρη αποκάλυψη. Κρατήστε τους σε αγωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia