ερωτοσκόπιο 21/08 Τρίτη ωροσκόπιο

apostasi-sti-sxesi

ερωτοσκόπιο 21/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Όσο περισσότερο μένει κάτι κάπου, τόσο πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην αδράνεια. Αυτό το κάτι μπορεί να αφορά εσάς, τον/την αγαπημένο/η σας, τη σχέση σας ή και τα τρία μαζί που κανονικά θα πρέπει να είναι διαρκώς σε κίνηση και λειτουργία.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σκεφτείτε τη σχέση σας σαν μια κλασική κωμωδία. Περιέχει αστείους διαλόγους. Υπάρχει ένας γοητευτικός σύντροφος. Και το πιο σημαντικό, παρόλο που συμβαίνουν διάφορες παρεξηγήσεις, οδηγούνται πάντα σε μια γλυκιά συμφιλίωση.

Ζώδια Δίδυμοι

Το βιοτικό σας επίπεδο ενισχύεται. Συνετά, εσείς και ο/η σύντροφός σας αποφασίζετε να το αξιοποιήσετε προς μακροπρόθεσμο όφελός σας. Τώρα που ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, εσείς οι δύο μπορείτε να ατενίσετε το μέλλον με αυτοπεποίθηση.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν μπορείτε να κάνετε πάντα το σωστό, αλλά μπορείτε πάντα να βάλετε τα δυνατά σας για να το πετύχετε. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το θυμάστε αυτό στη σχέση σας – θέλετε τόσο πολύ να πετύχει. Αλλά θα πρέπει να θυμάστε να είστε και ο εαυτός σας. Χαλαρώστε!

ερωτοσκόπιο 21/08 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Φανείτε τολμηροί σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Φιληθείτε παθιασμένα με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα κατάμεστο εστιατόριο. Τραγουδήστε δυνατά όταν βρίσκεστε μαζί. Αν δώσετε λίγα, θα πάρετε λίγα. Αν δώσετε πολλά θα πάρετε πολύ περισσότερα.

Ζώδια Παρθένος

Ενσωματώστε μια μορφή διαλογισμού ή χαλάρωσης στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ένα τακτικό μασάζ ή 10 λεπτά απόλυτης σιωπής και χαλάρωσης μπορούν να κάνουν θαύματα στην ποιότητα ζωής σας και στη σχέση σας. Η φροντίδα του εαυτού σας θα διευρύνει τον τρόπο που σκέφτεστε για εσάς.

Ζώδια Ζυγός

Εσείς – ναι εσείς – μπορεί να αισθάνεστε λίγο μισάνθρωποι τώρα τελευταία. Οπότε το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώνετε στον καναπέ με τον/την αγαπημένο/η σας και να βλέπετε παλιές ταινίες. Και γιατί είναι κακό αυτό; Όλοι πότε-πότε χρειάζονται χρόνο για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Εσείς οι δύο πήρατε αυτό που θέλατε – και τώρα τι; Από τη στιγμή που και οι δύο είστε ανθρώπινα όντα λογικά θα συνειδητοποιήσατε ότι τελικά αποδεικνύεται ότι όλο αυτό ήταν λιγότερο από ότι περιμένατε. Αντί να ζητάτε περισσότερα, απολαύστε αυτά που έχετε τώρα.

Ζώδια Τοξότης

Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε, θα είναι μόνο όσο καλό θέλετε εσείς, Αν, όμως, αφήσετε το σύμπαν να αποφασίσει, μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από ο,τιδήποτε έχετε φανταστεί.

ερωτοσκόπιο 21/08 Τρίτη ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Τα οικονομικά ας χρειάζονται διαχείριση, αλλά τα χρήματα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο (και ευαίσθητο) θέμα ανάμεσα στα ζευγάρια. Σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και φροντίστε να συμπεριφερθείτε με τακτ στον/στην αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε ιδιαίτερα οργανωμένοι και τακτοποιημένοι. Αυτό είναι υπέροχο αν είστε σε φάση να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα προσπαθήσετε να αλλάξετε και τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι τέλειοι ακριβώς όπως είναι!

Ζώδια Ιχθύες

Προσγειωθείτε. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα κοινό πρόγραμμα γυμναστικής με τον/την αγαπημένο/η σας ή να αρχίσετε να μαγειρεύετε υγιεινά στο σπίτι. Όταν εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στο σώμα σας, το μυαλό, η διάθεση και το πνεύμα σας θα ακολουθήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66