Ερωτοσκόπιο 22/01 Τρίτη ωροσκόπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

Ερωτοσκόπιο 22/01 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα σκέφτεστε πολύ την τεχνολογία. Δε θα δυσκολευτείτε να πείσετε τον/τη σύντροφό σας να σας ακολουθήσει ενώ ενημερώνεστε για τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας.

Οτιδήποτε έχει σχέση με την επικοινωνία είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για εσάς.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σκεφτείτε το παρόν και κρατήστε τις ανησυχίες σας για μια άλλη μέρα. Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, οπότε να είστε ικανοποιημένοι και να απολαμβάνετε αυτό που έχετε μαζί. Το μέλλον σας προμηνύεται ευοίωνο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Από τη στιγμή που ξυπνάτε σήμερα, έχετε διάθεση για φλερτ! Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ενθουσιαστεί με τα πειράγματά σας. Όλα αυτά οδηγούν σε μια βραδιά που θα αργήσετε να ξεχάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι έξαλλο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ενθουσιαστεί που θα δει μια καινούργια, ασυγκράτητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο για αυτόν/αυτήν.

Ωροσκοπιο Λέων

Σήμερα κάντε κάτι που αναβάλλατε συνεχώς. Ίσως κάποια δουλειά που ο/η αγαπημένος/η σας ήθελε να κάνετε. Μη μιλήσετε καθόλου για αυτό, απλά κάντε το! Θα νιώσετε υπέροχα όταν θα το σβήνετε από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας, ειδικά αν πρέπει να μοιραστείτε μερικές εμπιστευτικές πληροφορίες. Ίσως θα ήταν καλύτερα να βρείτε ένα ήσυχο μέρος και μια ήρεμη στιγμή για να το συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σχέση με τον/την σύντροφό σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Σήμερα θα κερδίσει την καρδιά σας με μια μικρή χειρονομία που δείχνει πόσο σας σκέφτεται. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να τους δείξετε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα, ειδικά με χρήματα που δεν είναι μόνο δικά σας. Εάν πρέπει να πάρετε μια οικονομική απόφαση που επηρεάζει εσάς και τον/τη σύντροφό σας, εξετάστε προσεκτικά την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν στο παρελθόν είχατε δώσει κάποιες υποσχέσεις στον/στη σύντροφό σας, τώρα ήρθε η ώρα να τις εκπληρώσετε. Δεν θέλετε να είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις. Μην αναγκάσετε τον/τη σύντροφό σας να σας ζητήσει να κρατήσετε το λόγο σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Κάντε έναν κατάλογο με όλα όσα έχουν μαζευτεί στη ζωή σας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Αν κάτι δεν φέρνει χαρά σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας, αποφασίστε αν εξακολουθεί να έχει μια θέση στη ζωή σας. Εάν όχι, πετάξτε το!

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας που ξεκινά ως κάτι διανοητικό, μετατρέπεται σε κάτι τελείως διαφορετικό. Λένε ότι το μυαλό είναι η πιο ισχυρή ερωτογενής ζώνη και εσείς πρόκειται να το αποδείξετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε την ενέργεια για να φέρετε εις πέρας όλα όσα έχετε στη λίστα με τις υποχρεώσεις σας σήμερα. Μόλις τελειώσετε με τα πρακτικά ζητήματα, επικεντρωθείτε σε κάτι πιο ρομαντικό. Αυτή η επιπλέον ενέργεια θα οδηγήσει σε μια εξίσου έντονη και παθιασμένη βραδιά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw