Ερωτοσκόπιο 22/02 Παρασκευή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ερωτοσκόπιο 22/02 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Η αποδοτικότητα φαίνεται να είναι το καινούργιο σας όνομα. Το να σβήνετε πράγματα από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα, οπότε μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ανταμείψτε τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας με ένα καλό δείπνο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν είναι κακό να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη στιγμή, αντί να ανησυχείτε για πιθανά προβλήματα που παραμονεύουν. Στιγμές όπως αυτές είναι σπάνιες, γι ‘αυτό απολαύστε τις όσο μπορείτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η κακή διάθεση μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ξέσπασμα. Πριν βγείτε εκτός ελέγχου, κρατηθείτε λίγο μακριά από τον/τη σύντροφό σας για να ανασυγκροτηθείτε. Κάντε μια γρήγορη βόλτα γύρω από το τετράγωνο ή πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Εκτονωθείτε πρώτα σωματικά και μετά λεκτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ο ρομαντισμός είναι κάτι που διαρκώς αιωρείται αλλά ποτέ δεν προσγειώνεται στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να φανείτε αποφασιστικοί και να κάνετε το πρώτο βήμα για να ανάψετε ξανά τη φλόγα του πάθους ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αναλάβετε δράση τώρα!

Ωροσκόπιο Λέων

Αν σας βασανίζουν άσχημα όνειρα λόγω κάποιων υποσυνείδητων σκέψεων που έχετε για τη σχέση σας, αποκαλύψτε τους φόβους σας στον/στη σύντροφό σας. Το να στενοχωριέστε για πράγματα που μπορεί να συμβούν, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Εκφράστε τις ανησυχίες σας και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μετά από παρότρυνση άλλων, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο! Δεσμευτείτε να κάνετε σημαντικά πράγματα ενώ έχετε ακόμη το κουράγιο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα εντυπωσιαστεί από το ψυχικό σας σθένος και ίσως ακολουθήσει το παράδειγμά σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας την εκτίμησή σας για τα μικρά πράγματα που κάνει καθημερινά για εσάς αντί να περιμένετε μια μεγάλη ρομαντική χειρονομία. Το να δείχνετε την εκτίμησή σας για ό,τι κάνουν θα τους ενθαρρύνει, οπότε να περιμένετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αφήστε τα δάκρυά σας να κυλήσουν για να ανακουφιστείτε από το άγχος. Ο/Η αγαπημένος/ης σας θα καταλάβει αν φέρετε έξτρα χαρτομάντηλα στην επόμενη ταινία που θα δείτε μαζί. Κλάψτε ελεύθερα τώρα και θα χαμογελάτε νωρίτερα από ό, τι νομίζετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να αμφισβητείτε τα ιδεώδη της σχέσης σας είναι μια υγιής διαδικασία. Καθώς μεγαλώνετε, αλλάζουν και οι ανάγκες σας. Ξανασκεφτείτε πώς θέλετε να συνεχίσετε ως ζευγάρι και εκφράστε άμεσα τις ανησυχίες σας στον/στη σύντροφό σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να κάνει το ίδιο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι υπερβολές μπορεί να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια με τον/τη σύντροφό σας. Αποφύγετε την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας καφεΐνης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αντίθετα, προτιμήστε ένα χαλαρωτικό αφέψημα.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μήπως ένας πρόσφατος καβγάς με τον/την αγαπημένο/η σας σας άφησε κουρέλι; Ακόμα κι αν έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις και συγγνώμες, μπορεί ακόμη να αισθάνεστε κάπως ταραγμένοι. Είτε ξανασυζητήστε το πρόβλημα είτε αφήστε το πίσω σας μια για πάντα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ανακαλύψτε ξανά χαμένα χόμπι και ξεχωριστές συνήθειες με τη βοήθεια του/της αγαπημένου/ης σας. Σκεφτείτε όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες διασκεδάζατε ως παιδί και μοιραστείτε τις με τη σχέση σας. Μπορείτε να έρθετε κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας μιλώντας για τα παιδικά σας χρόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia