ερωτοσκόπιο 22/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

ilios-ejagwno-poseidwnas

ερωτοσκόπιο 22/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Πόσο ακριβώς είναι το πάρα πολύ για κάτι καλό; Εσείς και ο/η σύντροφός σας απολαμβάνατε μια καλή ζωή αλλά τώρα σκέφτεστε ότι λίγη συγκέντρωση και πειθαρχία θα σας κατευθύνουν προς το σωστό δρόμο. Τα ένστικτά σας είναι σωστά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλον είναι το γέλιο. Ήσασταν και οι δύο σε μελαγχολική διάθεση και λίγη χαλαρή κουβέντα είναι ό,τι πρέπει. Δε χρειάζεται να κάνετε διαρκώς αστεία – απλά αρχίστε να βλέπετε μπροστά σας διεξόδους αντί για αδιέξοδα.

Ζώδια Δίδυμοι

Μερικές φορές ξέρετε αμέσως αν μια κατάσταση δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε αυτό το σχέδιο και να προχωρήσετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως αισθάνεστε σαν να επιπλέετε σε βαθιά νερά και ή θα βουλιάξετε ή θα πρέπει να κολυμπήσετε; Βασικά, μπορείτε να κάνετε και τα δύο! Το ωραίο με τα συναισθήματα είναι ότι μόλις τα αποδεχτείτε σας πάνε αναπόφευκτα κάπου που δεν έχετε πάει ποτέ.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Αυτά τα εμπόδια που προέκυψαν τώρα ανάμεσα σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας είναι προσωρινά. Τα πάντα αλλάζουν, και η αποδοχή είναι το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή σας. Για τώρα, επικεντρωθείτε στο πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τον κατάλληλο τρόπο.

Ζώδια Παρθένος

Δείξτε τι χρειάζεστε από αυτή τη σχέση αναγνωρίζοντας τις πραγματικές σας επιθυμίες αντί να σκέφτεστε τι θα έπρεπε να θέλετε. Μόλις ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας, μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε τους τρόπους για να καταφέρετε να τις ικανοποιήσετε.

ερωτοσκόπιο 22/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Οι σχέσεις βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει κάτι ως καβγά, αλλά εσείς ξέρετε ότι όλες αυτές οι αλληλοκατηγορίες είναι συγκεκαλυμμένη αγάπη. Οι έντονες αλληλεπιδράσεις ανοίγουν το δρόμο για πιο παθιασμένες συνευρέσεις.

zodia-88

Ζώδια Σκορπιός

Το πάθος στη σχέση σας γίνεται ολοένα και εντονότερο μετά τις πρόσφατες αστρολογικές επιρροές. Είστε τόσο σέξι και παθιασμένοι που η σχέση μεταξύ σας είναι συναρπαστική από το πρωί ως το βράδυ. Είστε στο στοιχείο σας.

Ζώδια Τοξότης

Αφήστε την πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας να βγει στην επιφάνεια. Ταιριάξτε αυτό που βγάζετε προς τα έξω με αυτό που αισθάνεστε βαθιά μέσα σας, ιδιαίτερα στα πλαίσια της σχέσης σας. Αισθάνεστε λίγο περίεργα που ρίχνετε τη μάσκα που σας προστάτευε όλο αυτόν τον καιρό, αλλά αξίζει τον κόπο.

ερωτοσκόπιο 22/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Αιγόκερως

Παρόλο που μπορεί να μην ήσασταν εσείς η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτό το κατόρθωμα, ήσασταν η έμπνευση για τον/την αγαπημένο/η σας προκειμένου να πετύχει τους στόχους του/της. Αποδεχτείτε τον έπαινο με χαρά. Στο δρόμο του πεπρωμένου σας εμφανίζεται κάτι νέο.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε τη δύναμη να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας που θα φέρουν την επανάσταση τόσο στη δυναμική σας σαν ζευγάρι όσο και στο περιβάλλον γύρω σας. Τώρα αντιμετωπίζετε τα συναισθήματα σας με περισσότερη ειλικρίνεια και μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με απόλυτη σαφήνεια.

Ζώδια Ιχθύες

Μια υπερφορτωμένη συναισθηματική κατάσταση μπορεί να βραχυκυκλώσει το μυαλό σας. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι έχετε ανάγκη από λίγο χώρο ή λίγη επιπλέον φροντίδα και προσοχή από μέρους τους – ή πιθανόν και τα δύο. Αν ξεκαθαρίσετε προκαταβολικά το ποιες είναι ανάγκες σας, θα είναι ευκολότερο να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75