Ερωτοσκόπιο 23/01 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Ερωτοσκόπιο 23/01 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Δημιουργήστε μια σέξι διάθεση στέλνοντας στον/στην αγαπημένο/η σας ένα τολμηρό μήνυμα ή τηλεφωνώντας του/της στη μέση της ημέρας.

Λίγο φλερτ τώρα θα θέσει τον τόνο για το τι θα ακολουθήσει απόψε!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση! Αφήστε τις ασήμαντες αποφάσεις, όπως τι θα φάτε για δείπνο στον/στη σύντροφό σας και κρατήστε τα πιο σημαντικά για αργότερα, όταν το μυαλό σας θα είναι πιο καθαρό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η δουλειά σας κρατάει σε εγρήγορση όλη μέρα, οπότε οι ονειροπολήσεις θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ που θα γυρίσετε σπίτι. Προγραμματίστε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες για τα σχέδια σας με τον/την αγαπημένο/η σας ενώ τρώτε. Έχετε και οι δύο να πείτε πολλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Έχετε τόσα πολλά καθήκοντα με τα οποία προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι αισθάνεστε εξαντλημένοι. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τι πρέπει να μείνει και τι μπορεί να λείπει. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να χαρεί αν προγραμματίσετε λιγότερες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ωροσκοπιο Λέων

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει διχασμένους ανάμεσα στη δουλειά σας και στον χρόνο που θέλετε να περάσετε με τον/τη σύντροφό σας. Εάν πρέπει να κάνετε υπερωρίες, υποσχεθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι θα επανορθώσετε όταν τα πράγματα ηρεμήσουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα κρύβει κάποιες προκλήσεις και μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι στη δουλειά σας. Απλά βάλτε τα δυνατά σας για να περάσετε τη μέρα και να θυμάστε ότι η αγάπη του/της συντρόφου σας θα είναι εκεί για σας όταν επιστρέψετε το βράδυ στο σπίτι.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ένα από τα καλά μιας σχέσης είναι ότι υπάρχει κάποιος/α για να μοιραστεί μαζί σας καινούργιες ανακαλύψεις. Μιλήστε στον/στην αγαπημένο/η σας για το καινούργιο τραγούδι που σας έχει κολλήσει ή για το χαριτωμένο καφέ που ανακαλύψατε στη γειτονιά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι πειρασμοί είναι παντού γύρω σας και σήμερα θα δυσκολευτείτε να τους αντισταθείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλα τα καλά πράγματα που έχετε στη ζωή σας. Δεν θέλετε να τα θέσετε σε κίνδυνο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έχετε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν αλλά δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση σε όλα. Αφήστε τα πιο σοβαρά για μια άλλη μέρα και επικεντρώστε την προσοχή σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Θα εξετάσετε εκ νέου τα προβλήματα σας αργότερα με μια νέα προοπτική.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δε θέλετε να φανείτε επιπόλαιοι σήμερα, ειδικά αν πρέπει να αποδείξετε την αξία σας στους ανωτέρους σας. Κρατήστε την αφηρημάδα σας υπό έλεγχο μέχρι να γυρίσετε στο σπίτι. Τότε μπορείτε να φερθείτε όσο ανόητα θέλετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Επειδή η σχέση σας είναι μακροχρόνια δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ακόμη τη φλόγα ενός καινούργιου έρωτα! Αναπαραστήστε μερικές από τις πρώτες σας περιπέτειες με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να τις κάνετε περισσότερο σέξι από ό,τι ήταν αρχικά!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σχεδιάστε κάτι ιδιαίτερο για τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά μην τους το φανερώσετε ακόμη. Δώστε τους κάποιες ενδείξεις και αφήστε τους να μαντέψουν. Αν κρατήσετε λίγο μυστήριο και αφήσετε την προσμονή τους να μεγαλώσει, θα ενθουσιαστούν πολύ περισσότερο όταν τους αποκαλύψετε τι είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw