Ερωτοσκόπιο 23/02 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-26314-zvdia

Ερωτοσκόπιο 23/02 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα περάστε ποιοτικό χρόνο στην κουζίνα σας φτιάχνοντας ένα υπέροχο δείπνο για δύο.

Δημιουργήστε το δικό σας χαρακτηριστικό πιάτο χρησιμοποιώντας πικάντικα και γλυκά υλικά. Στη συνέχεια, θυμίστε στον/στην αγαπημένο/η σας να συγχαρεί τον μάγειρα με ένα φιλί!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Οι σχέσεις είναι αρκετά περίπλοκες χωρίς να μπαίνει στη μέση η αλαζονεία. Μόνο και μόνο επειδή είστε ιδανικοί σύντροφοι δε σημαίνει ότι τα κάνετε όλα σωστά. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και προχωρήστε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Για μέγιστα αποτελέσματα εφαρμόστε αυτά που λέτε. Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει να ξέρει ότι εννοείτε αυτά που λέτε. Οπότε καλά θα κάνετε να αρχίσετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στην πράξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να πειράξετε τον/την αγαπημένο/η σας για μια πρόσφατη αμήχανη στιγμή. Εσείς μπορεί να έχετε συνηθίσει να διακωμωδείτε τον εαυτό σας και όλα τα περίεργα που σας συμβαίνουν αλλά δεν έχουν όλοι τη δική σας αυτοπεποίθηση.

Ωροσκοπιο Λέων

Να είστε γενναιόδωροι με την προσοχή που δείχνετε στον/στην αγαπημένο/η σας. Επικεντρωθείτε στις συζητήσεις που κάνετε και μην κοιτάτε εδώ και εκεί ακόμη και αν έχετε ακούσει την ιστορία που σας λένε ένα εκατομμύριο φορές. Και εσείς πολλές φορές επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μήπως υποψιάζεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας σας απατά; Πριν αρχίσετε να τους κατηγορείτε, φροντίστε να μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το να κάνετε υποθέσεις χωρίς να έχετε αποδεικτικά στοιχεία είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον χωρισμό.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι πραγματικά καλές μέρες είναι σπάνιες και η σημερινή τυχαίνει να είναι μία από αυτές. Μην την αφήσετε να χαθεί! Κάντε κάτι διασκεδαστικό και πάρτε μαζί σας κάποιον/α ξεχωριστό που επίσης χρειάζεται λίγη ανεβασμένη διάθεση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το άγχος συνεχίζει να επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής σας. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας με ένα μασάζ; Κλείστε τα μάτια σας και με κάθε άγγιγμα μεταφερθείτε νοερά σε ένα πιο χαρούμενο μέρος.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα μικρά αθώα σας ψέματα μπορεί να σας δημιουργούν τύψεις και να μην αισθάνεστε πολύ καλά. Καλό θα ήταν να μιλήσετε ανοιχτά και να πείτε στον/στη σύντροφό σας την αλήθεια – και όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ενώ έχετε κερδίσει το δικαίωμα να είστε σε μια αληθινή σχέση, κάποιοι άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι το αξίζουν περισσότερο. Προσέξτε για τυχόν φίλους που σας ζηλεύουν και θέλουν να σαμποτάρουν την ευτυχία σας.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί μια εξαιρετική ευκαιρία. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας προτού συμφωνήσετε για ο,τιδήποτε. Ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να είναι ενήμερος/η.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αυτό που γουργουρίζει είναι το στομάχι σας; Το ότι ακολουθείτε μια πιο υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λιμοκτονείτε εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας. Αντί να παρασυρθείτε για να δοκιμάσετε την τελευταία τάση στη διατροφή ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra