Ερωτοσκόπιο 23/04 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Ερωτοσκόπιο 23/04 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το πνεύμα του πολεμιστή που κρύβεται μέσα σας λαμβάνει μια γερή δόση εξωστρέφειας. Αυτή η διπλωματική επικάλυψη σας βοηθά να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο χαλαρή στάση!

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει, ειδικά αν έχετε να αντιμετωπίσετε μια απρόβλεπτη κατάσταση στη σχέση σας. Στην πραγματικότητα, αυτή η νέα πρόκληση είναι εδώ για να σας βοηθήσει να σκεφτείτε τρόπους ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο ικανοποιητική.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αυτό το πρώτο βήμα σε έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο μπορεί να οδηγήσει εσάς τουςδύο κατευθείαν στο πεπρωμένο σας. Συνεχίστε, και κάντε αυτό τοβήμα. Απλά μην αρχίσετε να σκέφτεστε διαρκώς τι θα γινόταν αν συνέβαινε αυτό ή το άλλο, διαφορετικά δεν θα διασκεδάσετε καθόλου στη διαδρομή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Καμιά φορά θα πρέπει να το ρίχνετε λίγο έξω. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι σήμερα δικαιούστε να κάνετε μια ζαβολιά και κάντε κοπάνα από τη δουλειά. Ή παραγγείλτε δύο επιδόρπια αντί για ένα ορεκτικό στο δείπνο.

Ωροσκόπιο Λέων

Πριν αρνηθείτε οποιαδήποτε περίπτωση συμβιβασμού, καλό θα ήταν να ακούσετε τι έχει να πει ο/η αγαπημένος/η σας. Είναι εύκολο να αντιδράσετε παρορμητικά, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να πάρετε πίσω αυτή την αντίδραση αν έχετε κάνει λάθος. Μόλις έχετε όλα τα γεγονότα, θα ξέρετε τι να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας αντιμετωπίζετε θέματα οικονομικής φύσεως, κάντε τις προθέσεις σας απόλυτα σαφείς από την αρχή, ειδικά εάν θέλετε να αποφύγετε αμήχανες στιγμές αργότερα. Αναλύστε με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του/της αγαπημένου/ης σας; Αν το κάνετε, μπορεί να δείτε ότι μερικά από τα πράγματα που νομίζατε ότι ήταν ελαττώματα είναι στην πραγματικότητα προτερήματα. Να είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας. Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι παραπάνω από αρκετό.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι απλές λύσεις λειτουργούν καλύτερα, αν και ο έξυπνος και περίπλοκος εαυτός σας έχει άλλη άποψη. Συζητήστε το με τον/την σύντροφό σας. Μια άμεση προσέγγιση θα βοηθήσει και τους δυο σας με τα θέματα που αντιμετωπίζετε στην παρούσα φάση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο έρωτας σας βοηθάει να δείτε νέες πλευρές του εαυτού σας –πλευρές που δεν ξέρατε καν ότι έχετε. Είστε πολυσχιδής προσωπικότητα. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο τρομακτικό αρχικά, αλλά στο τέλος θα σας προσφέρει ικανοποίηση.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το καλύτερο είδος διαφωνίας είναι όταν και οι δύο προσπαθείτε να δώσετε ο ένας στονάλλοναυτό που επιθυμεί. Οι ανάγκες του/της συντρόφου σας είναι εξίσου σημαντικές με τις δικές σας και αντιστρόφως. Η σχέση σας δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κρασάρουν διαρκώς και πρόκειται για μηχανήματα, οπότε μπορείτε να είστε πιο επιεικείς με εσάς και τον/τη σύντροφό σας που στο κάτω-κάτω είστε και άνθρωποι; Ναι, έχετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά ξέρετε τι λένε για την ποικιλία-είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους δεν είναι πάντα ξεκάθαρη. Η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη, ειδικά τώρα. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν χρειάζεται να πάρετε αμέσως αποφάσεις. Δώστε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65