ερωτοσκόπιο 23/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtiki-astrologia-afroditi

ερωτοσκόπιο 23/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Δεν εντυπωσιάζεστε εύκολα, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ. Αυτή η τεράστια χειρονομία από μέρους του/της μπορεί να σας φαινόταν υποκριτική από κάποιον άλλον αλλά ο/η σύντροφός σας έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να κάνει κάτι δραματικό να φαίνεται αυθεντικό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο/Η αγαπημένος/η σας σας προτρέπει να μοιραστείτε τα κρυφά σας ταλέντα. Πηγαίνετε σε μια βραδιά stand up comedy και μοιραστείτε τα αστεία σας, πάρτε μέρος σε μια καλλιτεχνική βραδιά στη γειτονιά σας ή έστω δείξτε τα σχέδια ζωγραφικής σας σε κάποιον φίλο σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Μερικές φορές δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση αν δεν έχετε μαζεμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Τι γίνεται όμως αν κάποιες από αυτές τις πληροφορίες θα πρέπει να προέλθουν από τη δική σας πνευματική αναζήτηση; Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για εσωτερική αναζήτηση.

Ζώδια Καρκίνος

Το σύμπαν είναι γεμάτο με πιθανότητες για εσάς τους δύο, ειδικά τώρα. Ανακαλύψτε από την αρχή το περιπετειώδες πνεύμα σας – το είχατε χάσει για πολύ καιρό. (Πού ήταν κρυμμένο όλο αυτόν τον καιρό;)

ερωτοσκόπιο 23/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αμεσότητα που σας προσφέρουν τα γραπτά μηνύματα. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να επαναφέρετε τον ρομαντισμό στη ζωή σας, δοκιμάστε να γράψετε ένα παλιομοδίτικο ερωτικό γράμμα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ενθουσιαστεί – και θα σας ερωτευτεί από την αρχή.

Ζώδια Παρθένος

Μοιάζει σαν κάτι ασήμαντο, αλλά στην πραγματικότητα χτυπά μια ευαίσθητη χορδή σας. Δεν έχει τόσο να κάνει με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι κάτι βαθιά κρυμμένο στην ψυχή σας. Πάρτε λίγο χρόνο για μια εσωτερική διερεύνηση.

Ζώδια Ζυγός

Κάτι από το παρελθόν σας προκάλεσε μια μελαγχολική διάθεση. Αν απλά κάνετε ότι δεν υπάρχει δεν θα το ξεφορτωθείτε πιο γρήγορα. Μιλήστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η γνώμη τους θα σας προσφέρει μεγαλύτερη κατανόηση του θέματος και καθοδήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Το να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Παρά ταύτα, ο/η αγαπημένος/η σας θέλει πότε-πότε να ξεφεύγει από την πεπατημένη. Γιατί δεν του/της δίνετε την ευκαιρία να σας πείσουν; Ποιος ξέρει; Μπορεί στο τέλος να σας βγει σε καλό.

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει τόσο μεγάλη δυναμική τώρα τελευταία που κάποιοι άλλοι τομείς της ζωής σας έχουν μπει στην άκρη. Παρόλο που αρχικά κάτι τέτοιο μπορεί να σας φανεί απολαυστικό, εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια. Οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα αποδώσουν στο μέλλον.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να αποδείξετε αυτό που αισθάνεστε – απλά το αναγνωρίζετε. Αντί να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα συναισθήματα σας (κάτι που θα σας κάνει ούτως ή άλλως να ακούγεστε αμυντικοί), παρουσιάστε τα στον/στην αγαπημένο/η σας όπως ακριβώς είναι. Πείτε τους ότι είναι τροφή για σκέψη.

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 23/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε ό,τι χρειάζεται. Αν το αμφισβητείτε, ρωτήστε την άποψη του/της αγαπημένου/ης σας. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη τύχη. Το σύμπαν σας προσφέρει μια ευκαιρία σήμερα.

Ζώδια Ιχθύες

Ξέρετε καλά τον/την αγαπημένο/η σας. Μάλιστα, κάποιες φορές πιστεύετε ότι τον/την ξέρετε καλύτερα και από τον εαυτό σας. Οπότε γιατί ακόμη νομίζετε ότι θα κάνει κάτι που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα του/της;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia