ερωτοσκόπιο 24/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

bres-ton-erwta

ερωτοσκόπιο 24/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είναι δελεαστικό να προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο της σχέσης σας αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Αποφασίστε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε σε κάθε περίπτωση και συγχωρέστε τον εαυτό σας για τα υπόλοιπα. Η διάθεσή σας αυτόματα θα βελτιωθεί.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι δελεαστικό να διαχειρίζεστε τη σχέση σας με τον τρόπο που θα διαχειριζόσασταν την καριέρα σας αλλά κάτι τέτοιο δεν προοιωνίζεται τίποτα το καλό για εσάς ή τον/την αγαπημένο/η σας. Γιατί δεν αφήνετε το σύμπαν να κάνει τη βαριά δουλειά ώστε να έχετε τη δυνατότητα να περνάτε καλά με τον/τη σύντροφό σας;

Ζώδια Δίδυμοι

Εσείς οι δύο προσπαθείτε να λύσετε κάποιο αίνιγμα. Συνεχίστε. Τα πιο περίεργα κομμάτια μπορεί να μην ταιριάξουν ποτέ απόλυτα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, θα δείτε ότι θα σας οδηγήσουν στο επόμενο βήμα.

Ζώδια Καρκίνος

Μερικές φορές δεν έχει σημασία τι λέτε, αρκεί που εσείς και ο/η αγαπημένος σας καταφέρνετε να συγχρονιστείτε. Ανόητες συζητήσεις, δουλειές στο σπίτι, τυχαίες υποχρεώσεις – όλα βοηθούν στο να δένεστε περισσότερο μέρα με τη μέρα.

ερωτοσκόπιο 24/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Από το πουθενά έρχεται στο δρόμο σας η εύνοια της τύχης. Εντωμεταξύ εσείς απασχολείτε το μυαλό σας προσπαθώντας να καταλάβετε από πού προήλθε. Γιατί κουράζετε το κεφαλάκι σας με τέτοιες σκέψεις; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είναι να το απολαύσετε όσο μπορείτε.

Ζώδια Παρθένος

Τα μαθήματα από το παρελθόν καθορίζουν το μέλλον. Ρίξτε μια ματιά στα μοτίβα συμπεριφοράς τα δικά σας και του/της συντρόφους σας, τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Με βάση αυτά θα μπορέσετε να αποφασίσετε πού θα πάτε από εδώ και πέρα.

Ζώδια Ζυγός

Μια εκπληκτική ευκαιρία περιμένει εσάς τους δύο, αλλά πρώτα θα πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επεκτείνετε την αντίληψή σας τόσο μαζί όσο και χωριστά, και θα βρείτε πώς να εμπλουτίσετε τη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε μερικές ευαίσθητες πληροφορίες στα χέρια σας και δεν είστε και πολύ σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε με αυτές. Να είστε ειλικρινείς και να φερθείτε σαν ενήλικες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Όσα θα ακολουθήσουν θα σας εκπλήξουν.

Ζώδια Τοξότης

Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν με έναν τρόπο που εκπλήσσει τον/την αγαπημένο/η σας. Στην πραγματικότητα αυτή η αλλαγή γίνεται για το καλύτερο, αλλά στην αρχή μπορεί να μην μπορούν να το αντιληφθούν. Συνεχίστε να προσπαθείτε. Πολύ σύντομα θα αλλάξουν γνώμη.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε το θέμα! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μόλις φτάσετε εκεί, μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν τελειώνει εκεί το πράγμα. Οι άνθρωποι είναι απίστευτα συναρπαστικά όντα, έτσι δεν είναι;

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 24/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε λίγο ντροπαλοί για κάποιο χόμπι ή κάποιο θέμα που σας απασχολεί τώρα τελευταία. Ξεπεράστε το και αρχίστε να το συζητάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Τα κοινά ενδιαφέροντα θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ζώδια Ιχθύες

Στην παρούσα φάση έχετε ισχυρές απόψεις για το είναι σωστό ή λάθος ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Παρά ταύτα, είστε πρόθυμοι να συζητήσετε τις απόψεις σας και να αποδεχτείτε τη γνώμη κάποιου άλλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia