Ερωτοσκόπιο 25/02 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο 25/02 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Κάντε λίγη άσκηση! Κάντε μαθήματα ταγκό με τον/την αγαπημένο/η σας ή παίξτε μια παρτίδα Twister. Ή πηγαίνετε με τον σκύλο σας μια βόλτα στην παραλία, ή για πεζοπορία.

Είναι συναρπαστικό να περνάτε χρόνο με κάποιον/α ξεχωριστό/ή και ταυτόχρονα να είστε σε κίνηση.

zodia-taro-45

Ωροσκοπιο Ταύρος

Το να μένετε προσκολλημένοι σε πρώην μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα στην τωρινή σας σχέση. Εξάλλου, σε κανέναν δεν αρέσει να ανταγωνίζεται φαντάσματα του παρελθόντος. Ο έρωτας βρίσκεται στο παρόν.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Η σημερινή είναι μια από εκείνες τις σπάνιες τέλειες μέρες, οπότε αξιοποιήστε την στο έπακρο με την παρέα του/της αγαπημένου/ης σας. Κάντε λίγη έρευνα και σχεδιάστε κάτι που θα απολαύσετε και οι δύο. Επωφεληθείτε από αυτήν την υπέροχη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το κυνήγι των ευκαιριών είναι η μυστική σας υπερδύναμη. Μην κάνετε όμως οικονομία στην αγάπη. Γεμίστε τον/την αγαπημένο/η σας με αγάπη και τρυφερότητα σε κάθε ευκαιρία. Εξάλλου, κάποιες επενδύσεις είναι ανεκτίμητες.

Ωροσκόπιο Λέων

Η δημιουργική σας ενέργεια ρέει από παντού, οπότε τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να συνεργαστείτε σε ένα συναρπαστικό έργο με τον/την αγαπημένο/η σας. Το να εργάζεστε σαν δίδυμο μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Γοητεύετε τους δεσποτικούς ανθρώπους αλλά αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας. Αφήστε τους να μιλήσουν στα πάρτι, ώστε να μπορέσετε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο σε μια ήσυχη γωνιά με τον/την αγαπημένο/η σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ενώ οι άλλοι αναζητούν σε εσάς απαντήσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, θα πρέπει να τους θυμίζετε ότι αυτό που λειτουργεί για εσάς μπορεί να μην έχει αποτελέσματα για όλους. Δεν μπορείτε να έχετε τη λύση για όλα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σταματήστε να εστιάζετε μόνο στα αρνητικά και όχι στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αυτές οι ζοφερές προοπτικές αρχίζουν να φθείρουν τη σχέση σας. Αφήστε τον ήλιο να μπει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με τον/την αγαπημένο/η σας. Είστε πολύ χαρούμενοι τον τελευταίο καιρό και είναι λογικό να έχετε ευχάριστη διάθεση. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε μερικές όμορφες πράξεις για τον/την αγαπημένο/η σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν μπορεί κάθε μέρα να είναι τέλεια. Όσο όμως έχετε δίπλα σας τον/την αγαπημένο/η σας, δεν σας πειράζει να αναλάβετε την ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα. Μαζί αισθάνεστε αήττητοι.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πληρώνετε ακριβά κάποια λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω; Ετοιμαστείτε να ζητήσετε συγνώμη από τον/την αγαπημένο/η σας αλλιώς μπορεί να χαλάσει η μέρα σας. Μετανοήστε ειλικρινά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κλάψτε ελεύθερα. Τον τελευταίο καιρό καταπιεζόσασταν και κρύβατε βαθιά τα συναισθήματά σας. Ένα καλό κλάμα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να απελευθερώσετε την ένταση που έχει συσσωρευτεί από τις απογοητεύσεις της σχέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia