Ερωτοσκόπιο 25/03 Δευτέρα ωροσκόπιο

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο 25/03 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα το σύμπαν σας δίνει φτερά για να ολοκληρώσετε καθήκοντα και να κλείσετε εκκρεμότητες. Έχετε απίστευτη δυναμική. Ο/Η αγαπημένος/η σας λατρεύει αυτή την πλευρά σας και δεν έχει άδικο.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Το να ξέρετε πότε να σωπάσετε είναι εξίσου σημαντικό με το να ξέρετε πότε πρέπει να μιλήσετε. Αν ο/η αγαπημένος/η σας αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα και θέλει να το συζητήσει, μη βιαστείτε να τους δώσετε αμέσως την άποψή σας. Ακούστε πρώτα όλα όσα έχουν να πουν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αναρωτιέστε αν αυτό είναι δίκαιο; Δεν είναι αυτή η ερώτηση που πρέπει να κάνετε. Πιο χρήσιμο θα ήταν να ρωτήσετε: «Είναι αυτό πραγματικά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε;» Μόλις εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας καταλήξετε στο τί είναι πραγματικό και τί όχι, η κατάσταση θα επιλυθεί από μόνη της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Προσέξτε διαφορετικά μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Βέβαια, ίσως αυτό να είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε. Δεν είναι κακό να δείξετε στον/στη σύντροφό σας και αυτή τη πλευρά του εαυτού σας. Αλλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμή σας με σύνεση και μόνο για καλό σκοπό!

Ωροσκόπιο Λέων

Το να βρίσκεστε στο επίκεντρο είναι κάτι φυσικό για εσάς. Είστε πολύ καλοί σε αυτό. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν παραμελείτε τον/την αγαπημένο/η σας ενώ προσελκύετε όλη την προσοχή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αυξήστε την φυσική σας δραστηριότητα. Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Τα ζευγάρια που αθλούνται παρέα περνούν περισσότερο χρόνο μαζί – και είναι περισσότερο υγιείς. Ξεκινήστε με μικρά βήματα και ανάλογα αυξήστε τους στόχους σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το να φερθείτε με γενναιότητα δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν ξέρετε τι πρέπει να πείτε για να βγείτε από μια κατάσταση. Το σύμπαν ωστόσο απαιτεί από εσάς να συμπεριφερθείτε σαν ενήλικες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σταθείτε μπροστά στον/στη σύντροφό σας και να πείτε όχι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το ένστικτό σας είναι κάτι περισσότερο από αλάνθαστο, οπότε καλά θα κάνετε να το ακούσετε σε ό,τι αφορά κάποιο ζήτημα της σχέσης σας. Αναζητήστε τη ρίζα του προβλήματος και η λύση θα έρθει από μόνη της.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό το σύμπαν επιφυλάσσει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης για εσάς και τον/τη σύντροφό σας αλλά αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα. Δεν είναι παράλογο. Αν συνεχίσετε με αυτούς τους τρελούς ρυθμούς θα εξαντληθείτε.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ξέρετε ακριβώς τον τρόπο για να «ανάψετε» τον/τη σύντροφό σας, ακόμη και τη στιγμή που παραπονιούνται για το πόσο κουρασμένοι ή απασχολημένοι είναι. Προχωρήστε και κάντε τα μαγικά σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσετε και οι δύο!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να προσπαθείτε να προβλέψετε ακριβώς τι χρειάζεται ο/η αγαπημένος/η σας απλά είναι κάτι που δε γίνεται. Αν πρέπει να μάθετε κάτι, ρωτήστε τους. Αν δεν έχουν κάποια απάντηση να σας δώσουν μην τους πιέζετε. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, τα πράγματα θα βρουν το δρόμο τους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μη λέγονται. Μήπως είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στον/στην αγαπημένο/η σας με ένα άγγιγμα, μια ματιά ή μια χειρονομία; Κάτι τέτοιο μπορεί να σας γλιτώσει από περιττές κουβέντες και παρεξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11