ερωτοσκόπιο 25/08 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtas-xwris-antapokrisi

ερωτοσκόπιο 25/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας ακόμη και αν η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και στον/στη σύντροφό σας είναι έκρυθμη. Όταν κατανοήσετε καλύτερα τα πράγματα, θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο άσχημα. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ένταση!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Θέλετε να προκαλέσετε κάτι αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε κατά λάθος χαλάστρα στον/στην αγαπημένο/η σας! Βασιστείτε στην αίσθηση του σωστού συγχρονισμού που έχετε, ώστε να καταλάβετε πότε πρέπει να κάνετε την κίνησή σας και πότε όχι.

Ζώδια Δίδυμοι

Ποιος νοιάζεται να βρει τρόπους για να ταιριάξει με τους άλλους; Για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας το σημαντικότερο είναι να βρίσκετε τρόπους για να ξεχωρίζετε. Με λίγη τύχη, θα καταλάβετε πώς να το κάνετε τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά.

Ζώδια Καρκίνος

Όταν καμιά φορά σκέφτεστε πόσα έχετε ζήσει μαζί με τον/την σύντροφό σας, εκπλήσσεστε. Όταν σκέφτεστε το πού θέλετε να πάτε στη συνέχεια, ενθουσιάζεστε. Να θυμάστε ότι αυτό που μετράει είναι πάντα το επόμενο βήμα.

ερωτοσκόπιο 25/08 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Λίγη κοινή σκέψη και συνεργασία θα δώσει σε αυτό το έργο την τελευταία πινελιά. Όταν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε μαζί, καταφέρνετε να σκέφτεστε ιδέες που πάνε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Έτσι θα πρέπει να λειτουργούν οι σχέσεις.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχουν στιγμές που η συνεργασία μεταξύ σας γίνεται χωρίς καμία προσπάθεια. Άλλες στιγμές, χρειάζεται περισσότερη δουλειά και από τους δύο. Ούτως η άλλως η απόλυτη συνοχή δεν είναι το ζητούμενο. Εξάλλου, είστε άνθρωποι, όχι μηχανές.

Ζώδια Ζυγός

Ένας καινούργιος τομέας ενδιαφέροντος προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία στη σχέση σας. Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να πείσετε για αυτό και τον/την αγαπημένο/η σας! Δοκιμάστε να δώσετε εσείς πρώτοι το παράδειγμα και δείτε αν θα ακολουθήσουν.

zodia-543

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Ο καλλιτέχνης μέσα σας θριαμβεύει όταν περιτριγυρίζεστε από όμορφα πράγματα. Και είναι και κάτι που δε χρειάζεται πολλά χρήματα – απλά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εφαρμόζετε τη δημιουργικότητά σας στο περιβάλλον σας. Οι συμβουλές του/της συντρόφου σας βοηθούν επίσης.

Ζώδια Τοξότης

Για να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει, θα πρέπει εσείς και ο/η σύντροφός σας να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Σταματήστε να είστε επικριτικοί και αντ’ αυτού γίνετε καλλιτέχνες, καινοτόμοι, πρωτοπόροι. Πιστέψτε στον εαυτό σας ολόψυχα και η ζωή θα σας ανταμείψει.

ερωτοσκόπιο 25/08 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-3-zodia

Ζώδια Αιγόκερως

Πραγματικά θέλετε να αναλάβετε και να τελειώσετε αυτό το έργο για χάρη του/της συντρόφου σας. Παρά ταύτα, αν δεν μάθουν να το κάνουν μόνοι τους τώρα, πότε θα το μάθουν; «Είναι για το καλό τους». Συνεχίστε να το υπενθυμίζετε στον εαυτό σας.

Ζώδια Υδροχόος

Όταν βάζετε σε λειτουργία τις φιλανθρωπικές σας απόψεις, καταφέρνετε με κάποιο τρόπο να συνδυάζετε ιδεαλισμό και πρακτικότητα – και να φέρνετε αποτελέσματα. Ο/Η σύντροφός σας σας θαυμάζει. Παραδεχτείτε το επιτέλους – είστε εκπληκτικοί!

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε μια αισιόδοξη οπτική και αυτό βοηθάει να ανέβει τόσο η δική σας διάθεση όσο και του/της συντρόφου σας. Είναι φοβερό του τι μπορούν να κάνουν οι προσδοκίες στο τελικό αποτέλεσμα. Συχνά, όταν περιμένετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά, έτσι γίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75