ερωτοσκόπιο 25/09 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκόπιο 25/09 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Κύριε/κυρία Ανεξάρτητε/η, μόνο και μόνο επειδή έχετε συνηθίσει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, δε σημαίνει ότι δεν σας επιτρέπεται να ζητάτε βοήθεια από κάποιον άλλον πότε-πότε.

Ο/Η αγαπημένος/η σας θα χαρεί να σας βοηθήσει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Οι διαφωνίες δε λήγουν πάντοτε με έναν ξεκάθαρο νικητή. Οι αγώνες επικράτησης δεν έχουν καμία θέση σε μια ισότιμη σχέση. Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε το σωστό και αναζητήστε μια ευκαιρία για συμβιβασμό.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Η γρήγορη σκέψη συνήθως σας κρατά μακριά από φασαρίες, αλλά τώρα είναι η ώρα να προβληματιστείτε σοβαρά για τη σχέση σας. Αφιερωθείτε ψυχή και σώμα στη σχέση σας αλλιώς σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο όλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η ζωή είναι γεμάτη συμβιβασμούς. Μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι στις σχέσεις σας. Το να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται θα κάνει τον/τη σύντροφό σας να αισθάνεται πιο ελεύθερος/η.

Ωροσκόπιο Λέων

Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει όταν μπερδεύονται τα ρούχα τους στο πλυντήριο, οπότε γιατί η δική σας εξαρτημένη συμπεριφορά να είναι λιγότερο ενοχλητική; Δώστε στον/στη σύντροφό σας χώρο να αναπνεύσει και να βγει έξω, και κάντε κι εσείς το ίδιο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η αλλαγή βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Κάποια απροσδόκητα γεγονότα στη σχέση σας σας προκαλούν σύγχυση και απογοήτευση, αλλά μην το παρακάνετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε δραστικά τη ζωή σας με βάση τυχαία περιστατικά.

Ωροσκόπια για την Πανσέληνο στον Κριό:

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όταν οι διαφωνίες μοιάζουν να μην έχουν τέλος, δοκιμάστε μια πιο δημιουργική προσέγγιση με ένα παιχνίδι ρόλων. Παρόλο που φαίνεται σαν παιχνίδι, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πείτε αυτό που θέλετε με λιγότερο εχθρικό τρόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κρατήστε τα προβλήματα της σχέσης σας έξω από το χώρο εργασίας σας. Αν ζητάτε συμβουλές για τη σχέση σας από τους συναδέλφου σας θα τους κάνετε να αισθανθούν αμήχανα. Αν αρχίσετε να μιλάτε πολύ, μπορεί να αποκαλύψετε υπερβολικά πολλές προσωπικές πληροφορίες.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Να είστε ανοιχτόμυαλοι. Αν συνεχώς σπαταλάτε όλο σας το χρόνο με εξαντλητικά έργα, είναι δύσκολο να πάρετε συμβουλές από τον/την αγαπημένο/η σας. Αντί να συμπεριφέρεστε αμυντικά, ακούστε τις προτάσεις τους.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είστε ταπί; Κάντε έναν σωστό οικονομικό προϋπολογισμό και διασκεδάστε με τον/την αγαπημένο/η σας με φειδώ. Μάθετε να εκτιμάτε την δωρεάν ψυχαγωγία. Είναι εκεί – απλά πρέπει να τη βρείτε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το όραμα σας για μια πιο τρυφερή σχέση επιτέλους επηρεάζει τον/τη σύντροφό σας, ο/η οποίος/α ακούει όλες σας τις ιδέες χωρίς επικρίσεις. Η επόμενη κίνηση δεν είναι δική σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε μια από αυτές τις μέρες που όλα πάνε στραβά; Η καφετιέρα έσπασε και το αυτοκίνητό σας χρειάζεται επισκευές. Έρχεται βοήθεια με τη μορφή του/της αγαπημένου/η σας, που θέλει να διασκεδάσει. Αποδεχτείτε τη βοήθειά τους και θα περάσετε όμορφα.

Ωροσκόπια για την Πανσέληνο στον Κριό:

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot