Ερωτοσκόπιο 26/01 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο 26/01 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις δεν χρειάζεται να απορροφούν όλο το χρόνο που θα μπορούσατε να περάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Σκεφτείτε μία δραστηριότητα που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί με τους συγγενείς σας και στην οποία θα μπορούσε να συμμετέχει και ο/η σύντροφός σας. Έτσι κανείς δε θα μείνει δυσαρεστημένος.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Οι υπαινιγμοί δεν έχουν αποτέλεσμα στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν θέλετε να γίνει κάτι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να δείξετε τι πραγματικά αισθάνεστε. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μάθετε να αφήνετε πίσω σας τις ανώριμες προσκολλήσεις σε υλικά αντικείμενα και να δίνετε περισσότερη αξία στα μη υλικά πράγματα. Πάντα θα υπάρχουν γύρω σας πράγματα που θα θέλετε να έχετε, αλλά ο έρωτας είναι από αυτά που συμβαίνουν μόνο μία φορά στη ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα είστε γεμάτοι ενέργεια και με ανεβασμένη διάθεση. Μεταδώστε το θετικό σας πνεύμα στους γύρω σας, ειδικά σε κάποιον/α που περνάει μια δύσκολη μέρα και έχει ανάγκη μια δόση χαράς.

Ωροσκόπιο Λέων

Κάποιος/κάποια πρώην σας μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας μετά από πολύ καιρό που έχετε να βρεθείτε. Ίσως σας δίνεται μια ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τις πικρίες του παρελθόντος και να ξεκινήσετε μια καινούργια φιλία μαζί τους. Ακολουθήστε την καρδιά σας αλλά ακούστε και τη φωνή της λογικής.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξεχάσατε τα τελευταία γενέθλια του καλύτερου σας φίλου; Δεν μπορείτε να θυμηθείτε πώς μοιάζει η κολλητή σας; Βγείτε λίγο έξω από τα στενά όρια της σχέσης σας και αναζητήστε την παρέα των παλιών, καλών σας φίλων που αναρωτιούνται πού ήσασταν όλο αυτόν τον καιρό.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο, που τυχαίνει να είναι μια αρμονική σχέση με τον/τη σύντροφό σας. Δεν είναι τόσο ανέφικτο όσο νομίζετε. Όπως και με οτιδήποτε αξίζει στη ζωή, χρειάζεται πολλή σκληρή δουλειά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας για τη σχέση σας και για τη ζωή γενικότερα. Κάντε τα λόγια σας να αξίζουν και προσπαθήστε να μην αποσπαστεί η προσοχή σας από τα θέματα που αντιμετωπίζετε, φλυαρώντας άσκοπα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα αταίριαστα ζευγάρια πολλές φορές έχουν τις πιο δυνατές και σταθερές σχέσεις. Μην κρίνετε τις σχέσεις πολύ γρήγορα. Άλλωστε η φράση «τα ετερώνυμα έλκονται», υπάρχει για κάποιο λόγο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δείχνετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας; Πολύ συχνά παίρνετε προσωπικά αυτά που λέει ο/η αγαπημένος/η σας. Μην παίρνετε υπερβολικά στα σοβαρά την κριτική που σας κάνουν. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αντιδράτε υπερβολικά.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν έχετε συνάχι μην περιμένετε μέχρι να κολλήσει και ο/η σύντροφός σας. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας και την υγεία του/της αγαπημένου/ης σας. Κλείστε ένα ραντεβού για τσεκ-απ και πηγαίνετε παρέα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βάλτε λίγο μυστήριο στη σχέση σας παίζοντας ένα ερωτικό κυνήγι θησαυρού. Αφήστε μερικά σημειώματα που θα τους δίνουν στοιχεία για να ανακαλύψουν διάφορα σέξι αντικείμενα που έχετε κρύψει στο σπίτι. Φροντίστε το βραβείο να είναι αξιόλογο και για τους δυο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw