Ερωτοσκόπιο 26/02 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-19314

Ερωτοσκόπιο 26/02 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Έχετε ακούσει αυτό που λέτε ότι η θεωρία αποδεικνύεται στην πράξη; Πώς θα ξέρετε λοιπόν τι μπορεί να γίνει αν δεν δοκιμάσετε; Ήρθε η ώρα εσείς οι δύο να σταματήσετε να φέρνετε γύρω-γύρω αυτό το θέμα και να κάνετε κάτι.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Η ευελιξία είναι ένας τρόπος για να χτίσετε μια σχέση. Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι στιγμής, θα το καταλάβετε τώρα. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να λέει κατά την άποψή σας κάτι εξωφρενικό, αλλά μόλις το σκεφτείτε καλύτερα, θα βρείτε ένα ψήγμα αλήθειας στα λόγια τους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ένα από τα πολλά σας προτερήματα είναι ότι έχετε ευρύ πεδίο γνώσεων – γνωρίζετε λίγο από όλα και ενδιαφέρεστε σχεδόν για τα πάντα. Σήμερα, ωστόσο, είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε αυτή τη γνώση και να την επικεντρώσετε κάπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία μεταξύ σας. Προς το παρόν κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Το να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα της ζωής παρέα, θα δυναμώσει τη σχέση σας οπότε μην μοιραστείτε κάτι προς τα έξω ακόμη.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα άστρα επιφυλάσσουν για απόψε ένα φανταστικό δείπνο για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να εμφανιστείτε φορώντας τα καλά σας και να έχετε τη διάθεση να απολαύσετε ό,τι σας επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το να αναλαμβάνετε απευθείας δράση είναι ιδιαίτερα απελευθερωτική αίσθηση, ειδικά αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε κάνει άπειρες συζητήσεις για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της κατάστασης. Κάντε την κίνησή σας. Δημιουργήστε νέες συνήθειες.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Πώς μπορούν το μυαλό και τα συναισθήματά σας να είναι σε καλή κατάσταση αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όπως πρέπει; Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης που θα στοχεύει στην πνευματική, συναισθηματική και σωματική σας ευεξία.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Είστε μετρ στα αινίγματα, είτε αυτό που προσπαθείτε να κατανοήσετε είναι ένα πρόσωπο ή κάποιο άλλο πιο συγκεκριμένο μυστήριο. Ωστόσο, τώρα καλό θα ήταν να βλέπετε το δάσος και όχι το δέντρο. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ζωή γίνεται υπέροχη όταν εσείς οι δύο βρίσκεστε μαζί. Κάντε μαθήματα χορού μαζί. Προγραμματίστε ένα ταξίδι για να γιορτάσετε όλα όσα έχετε περάσει μαζί, τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Όλα αυτά έχουν κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σχέση σας είναι σπάνια και αναζωογονητική, για αυτό φροντίστε την με την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό που της αξίζει. Σιγουρευτείτε ότι δίνετε την αμέριστη προσοχή σας σε όλα αυτά που την εξελίσσουν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Έχετε όρεξη για να μιλήσετε, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας δεν έχει διάθεση για κουβέντες. Ό, τι κι αν κάνετε, μην πιέζεστε για να συγχρονιστείτε. Απλά περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Θα καταλάβετε πότε θα έρθει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εσείς οι δύο ξέρετε καλά τι συμβαίνει όταν το παίζετε εκ του ασφαλούς και ακολουθείτε όλους τους κανόνες, αλλά ειλικρινά, έχετε αρχίσει να βαριέστε. Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνετε κάτι πιο ριψοκίνδυνο ίσως και τρομακτικό αλλά και πιο διασκεδαστικό παράλληλα;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw